STRAHINJINU SAHRANU SNIMALI SU POLICAJCI U CIVILU: Tako se moralo, ovo su PLANIRALI DA NAĐU (FOTO)
Strahinja Stojanović je sahranjen juče, Foto: Kurir/Nemanja Nikolić/Printscreen

NEUTEŠNA MAJKA

STRAHINJINU SAHRANU SNIMALI SU POLICAJCI U CIVILU: Tako se moralo, ovo su PLANIRALI DA NAĐU (FOTO)

Strahinja Stojanović kobnog dana išao je sa izabranicom Sonjom na moto-trke, kada je na Novom Beogradu došlo do eksplozije džipa BMW X5, u kojem su se nalazili

Objavljeno:

Strahinja Stojanović (30), koji je u nedelju ubijen bombom koja mu je bila postavljena pod džip, sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju u 14 sati. Njega je, uz rodbinu, na večni počinak ispratilo više od 100 ljudi, kao i devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45), koja je ceo ispraćaj stoički izdržala, bez i jedne suze.

Dok je porodica primala saučešće u kapeli, čuli su se samo jauci majke, koja je dozivala mezimca.

Jao, sine moj, ne idi, vrati se - očajno je vikala Strahinjina majka.

foto: Kurir/ Nemanja Nikolić

Otečena od plakanja

Atraktivna Kolumbijka koja je izgledom privukla veliku pažnju domaće javnosti bila je odevena u firmiranu crnu majicu, crne pantalone i patike, dok je kosu vezala u rep. Lice joj je bilo nenašminkano, a oči otečene od plakanja prethodnih dana.

Sahrani je prisustvovao i veliki broj policajaca u civilu, koji su pomno snimali i posmatrali sve prisutne ne bi li uočili neka sumnjiva lica koja su bitna za istragu i otkrivanje nalogodavca ubistva.

Pre spuštanja kovčega u raku jedan od rođaka tiho je pročitao oproštajni govor u kojem je naglasio koliko je pokojni Strahinja bio voljen. Zatim su najbliži rođaci bacili po jedan cvet u Stojanovićevu večnu kuću. Sonja je nemo zurila u nadgrobni spomenik skrštenih dlanova, ne pustivši nijednu suzu dok su njenog voljenog momka spuštali u raku, a zatim je redom grlila Strahinjinu majku, pa rođenog brata i ostale bliske rođake.

foto: Kurir/ Nemanja Nikolić

Brat jaukao od bola

Jedan od braće u očaju je seo na grob i jaukao od bola, a onda je peškirom brisao ploču. Prišao je i rođaku koji je držao uramljenu fotografiju Stojanovića i ljubio je grcajući u suzama.

- Jao, bato moj, zašto, zašto... - tiho je jecao neutešni muškarac.

Strahinja Stojanović kobnog dana išao je sa izabranicom Sonjom na moto-trke, kada je na Novom Beogradu došlo do eksplozije džipa BMW X5, u kojem su se nalazili. Kolumbijka je pored džipa jaukala i grlila svog momka, kom su u eksploziji raznete obe noge, pa je kasnije podlegao povredama u Urgentnom centru, dok je nju spasla kutija menjača.

foto: Kurir/ Nemanja Nikolić

Sonjin oproštaj: Izabrao si mir, a ne rat

Sonja Suarez Gomez u novinama se oprostila od stradalog dečka emotivnom čituljom.

foto: Printscren/Instagram

- Strahinja, ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život, pun svetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja - poručila je ona.

(Espreso.co.rs / Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.