OVAJ SNIMAK NASTAO JE 15 MINUTA PRE MARKOVOG UBISTVA! Tačno se zna šta se dešavalo u kafani KOBNE NOĆI (VIDEO)
Radu je sestrić vlasnika restorana Dominika Dimića, Foto: Facebook

NOVI DETALJI

OVAJ SNIMAK NASTAO JE 15 MINUTA PRE MARKOVOG UBISTVA! Tačno se zna šta se dešavalo u kafani KOBNE NOĆI (VIDEO)

Radu je sestrić vlasnika restorana Dominika Dimića

Objavljeno:

Milan Radu (30), koji je priznao pred Višim javnim tužilaštvom da je gurnuo i izazvao smrt Marka Đurića (28) u Grabovcu kod Trstenika posle čega je nesrećni mladić preminuo, bio je redovan gost kafane u kojoj se odigrala tragedija.

Radu je sestrić vlasnika restorana Dominika Dimića, koji je osumnjičen za saizvršilaštvo u ubistvu. Radu i drugi osumnjičeni Andrijano Đorđević, često su postavljali na svojim fejsbuk-profilima video-snimke iz kafane.

- Za Radua se priča da zna dobro borilačke veštine i da je džudista, a voli dobar provod i narodnu muziku - navodi nezvanično izvor .

-Tako je od prvog dana postavljao video-klipove na svom fejsbuk profilu, a koje je snimao mobilnim telefonom, prenoseći, zajedno sa Đorđevićem, atmosferu iz restorana “Dominik i Mirjana”.

Na kraćim video-snimcima od 15. i 16.maja, koje su postavljali i Đorđević i Radu vidi se i orkestar, sa pevačicama, kao i gosti, među kojima je kobne noći između 16. i 17. maja bio i sada pokojni Marko Đurić. Poslednji snimak neposredno pre nego što je da stradao mladić, objavio je Andrijano Đorđević. Nekih pola sata posle ponoći dogodila se tragedija, a donosimo nove detalje.

- Priča se da je Radu u stvari istrčao na terasu kada ga je uspaničeno pozvao neko od konobara, posle čega je usledila tragedija - iznosi nezvanično izvor.

-Dimić, takođe jedan od osumnjičenih, za koga se prvobitno sumnjalo da je gurnuo Đurića, sestrića je doveo u svoj restoran.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni za saizvršilaštvo, pored samog Radua, Dominik Dimić, vlasnik kafane, Andrijano Đorđević i Goran Krstić, nisu odmah hteli da ispričaju ko je gurnuo Đurića, navodno u želji da zaštite sestrića, ali suočeni sa optužbama i kada su shvatili da je mladić smrtno stradao od pada sa terase preko stepeništa na beton, sve su ispričali na saslušanju pred tužilaštvom.

- Očekuje se da u nastavku istrage budu saslušani i muzičari,a upravo je prema priči takođe osumnjičenog Gorana Krstića, oko poručivanja i nastala početna kavga sa Đurićem i njegovim društvom - navodi izvor.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.