SLAVICA UGLEDALA UŽASNU SCENU KRAJ PUTA: Da li moguće da je neko ovo uradio? Kad je prijavila sve, desio se SKANDAL
Upucan pas i štene, Foto: printscreen

zlostavljanje životinja

SLAVICA UGLEDALA UŽASNU SCENU KRAJ PUTA: Da li moguće da je neko ovo uradio? Kad je prijavila sve, desio se SKANDAL

Kako je neko ovo mogao da uradi

Objavljeno:

Jedna tužna priča desila se ovog vikenda u Kragujevcu.

Naime, Slavici Đelić iz tog grada, koja brine o velikom broju pasa, javljeno je da se u okolini sela Drača u blizini Kragujevca, nalazi upucani pas.

S obzirom da nije imala više informacija, ova žena se uputila na lice mesta, gde je sačekao prizor iz horor filmova. Beživotno telo psa, koji je evidentno upucan, ležalo je uz prometan put, a pored njega sklupčano i uplašeno nalazilo se štene od jedva dva meseca. Crna ženkica, tužnih očiju i usamljena, ležala je uz odraslog, mrtvog psa, ne pomerajući se.

1 / 5 Foto: Slavica Djelić

Slavica je odmah zvala policiju kako bi prijavila slučaj u kojem je neko iz vatrenog oružja ubio nesrećnog psa. Međutim, dok im je objašnjavala šta se desilo i šta je zatekla, dežurni policajac joj je SPUSTIO SLUŠALICU!

U neverici je policija nije htela da obavi svoj posao i izađe na teren da obavi uviđaj, za šta su inače i plaćeni, Slavica je uzela štene i zbrinula ga. Ovo, nažalost, nije prvi put da policija na ovaj način odreaguje, ili bolje reći ne odreaguje i na obavi svoju osnovnu dužnost a to je zaštita zaštita građana i suzbijanje kriminalnih radni.

Takođe, ovo je već treći slučaj u poslednjih nekoliko dana koji za posledicu ima ranjavanje uličnih pasa iz vazdušnog ili vatrenog oružja. Podsetimo, početkom meseca sličan slučaj je prijavljen u Nišu, a prošle nedelje, iz vazdušne puške je upucan vlasnički pas u Kraljevu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Petface)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.