Srpski radio-voditelj silovao devojčicu: Uz pretnje je uveo u svoj stan i iživljavao se nad njom!
Foto: Profimedia

uhodio je preko radija

Srpski radio-voditelj silovao devojčicu: Uz pretnje je uveo u svoj stan i iživljavao se nad njom!

S. B. je svoje žrtve pronalazio slušajući noćni program Radio “Košave“ jer je često i sam učestvovao u njihovim kontakt programima
Objavljeno: 13:57h

- Šalili smo se i pričali. Ona je predložila da spava sa mnom. Nisam joj pretio, niti sam je tukao - rekao je S. B., koji se na sudu pravdao da nije znao koliko devojčica ima godina.

foto: Shutterstock
- Tvrdim da S. Z. nijednom nisam prisilio na seksualne odnose. Da sam znao da je maloletna, nikada ne bih stupio u kontakt sa njom. Verujte mi da je nisam maltretirao - izjavio je S. B. i onda do sitnih detalja opisao kako su se upoznali. - Tačno je da sam telefon S. Z. dobio od voditelja Radio “Košave“, ali je nisam nasilno odveo u svoj stan. Devojčica je mene prva nazvala telefonom i zakazala mi susret. Posle toga je dobrovoljno dolazila u moj stan. Molila me da spavam sa njom. Poklonila mi je dve njene fotografije. Sećam se da mi je na poleđini napisala perverznu poruku. Radio “Košavu“ slušam tri i po godine, do prvog dana njihovog programa. Nekoliko puta sam čak i vodio neke njihove emisije i često sam dobijao nagrade - pohvalio se voditelj volonter.
foto: Shutterstock
Devojčica je ispričala da je preko radia saznala broj telefona S. B. Prilikom prvog kontakta mu se predstavila pseudonimom, ali je potom počeo da je proganja i preti. - Na Simu sam naletela u pošti, nedaleko od moje gimnazije. Pitala sam ga koliko je sati, ne znajući da je to on. Tada me je stegao za ruku i uz pretnje prinudio da uđem u taksi. Odveo me je u svoj stan i uz batine silovao. To je nastavio da radi u narednih pet dana – ispričala je devojčica. (Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.