STIGLA NIKAD BRŽA PRESUDA! Većnik i kandidat SNS pijani kršili zabranu kretanja u Obrenovcu, OVO IM JE KAZNA
Kršili su meru zabrane kretanja, ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

ne poštuju zakon

STIGLA NIKAD BRŽA PRESUDA! Većnik i kandidat SNS pijani kršili zabranu kretanja u Obrenovcu, OVO IM JE KAZNA

Odmah je stigla i oštra rekacija ministra Stefanovića koji je podvukao da niko nije izuzet od poštovanja zakona, ma kojoj stranci pripadao

Objavljeno:

Zbog kršenja policijskog časa, Prekršajni sud u Obrenovcu kaznio je Dragana Blažića globom od 60.000 dinara, dok su Milutin Đorđević i Siniša Rističević kažnjeni novčanom kaznom od 50.000 dinara zbog kršenja, saznaje "Blic".

Snimak njihovog divljanja u alkoholisanom stanju zabeležen je u Obrenovcu i objavljen je na društevnim mrežama. Na njemu se vidi kako trojica muškaraca, Dragan Blažić Vivak, član veća opštine, Milutin Đorđević Gandi, kandidat za odbornika SNS i Siniša Rističević, pijani pevaju nasred ulice.

Odmah je stigla i oštra rekacija ministra Stefanovića koji je podvukao da niko nije izuzet od poštovanja zakona, ma kojoj stranci pripadao.

- Apsolutno stojim iza toga da nema i neće biti povlašćenih. Protiv svih će biti podnete prekršajne prijave. Niko nije izuzet od poštovanja zakona, ma kojoj stranci pripadao - napisao je Stefanović na svom zvaničnom Tviter nalogu.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.