HAOS U CENTRU PANČEVA USRED POLICIJSKOG ČASA: Skloni pendrek, hoćeš da me biješ? Čovek nasrnuo na policiju!
U jednom momentu on čak kreće da nasrće na njih, Foto: Printscreen

koronavirus

HAOS U CENTRU PANČEVA USRED POLICIJSKOG ČASA: Skloni pendrek, hoćeš da me biješ? Čovek nasrnuo na policiju!

Muškarac koji je bio pod uticajem alkohola galamio

Objavljeno:

Strašna buka i gotovo tuča potresli su centar Pančeva sinoć oko 20 sati, kada je nekoliko muškaraca ušlo u sukob s policajcima ispred Hitne pomoći, a sve u vreme policijskog časa, kada je potpuna zabrana kretanja.

Na video-snimku, u čiji je posed došao portal Telegraf.rs, a na kojem su zabeležene ove dramatične scene, vidi se kako stariji muškarac počinje da besni, izgovara kako je drugi, sa pocepanom majicom, "danas postao otac", a on deda, potom viče policajcima "ko ih je poslao" i "šta ako je vanredno stanje".

U jednom momentu on čak kreće da nasrće na njih, mlađi muškarac viče na njega da prestane, on ne staje, potom policajci pokušavaju da ga obore na asfalt.

Zatim dolazi još policajaca sa još jednim vozilom, on ih sve psuje, a kako su mu policajci uzvratili na to pogledajte u video-snimku na vrhu teksta.

- Muškarac koji je bio pod uticajem alkohola galamio je jer je dobio je unuka, porodila mu se ćerka. On je u Hitnu pomoć došao jer je njegovom prijatelju tada bila ukazivana pomoć - kaže izvor "Telegrafa" upoznat sa slučajem.

Kako saznajemo, protiv ovog muškarca podneta je prekršajna prijava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.