SRBI DIVLJALI KOLIMA TOKOM POLICIJSKOG ČASA: Sleteli s puta bežeći od policije ali to nije nagore u priči!
Zbog nepostupanja po znacima i naredbama policijskih službenika, prekršajni sudija je vozaču izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara, Foto: Profimedia

koronavirus

SRBI DIVLJALI KOLIMA TOKOM POLICIJSKOG ČASA: Sleteli s puta bežeći od policije ali to nije nagore u priči!

Zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja, sva trojica su privedena sudiji

Objavljeno: 20:59h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca (26), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

On je u noćnim časovima automobilom sleteo sa kolovoza, nakon ignorisanja upozorenja policijskog službenika da se zaustavi. U nezgodi je lakše povređen njegov saputnik (25).

Prilikom pregleda automobila, kod mladića (20) koji je bio sa njima pronađena je manja količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i digitalna vaga.

Zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja, sva trojica su privedena sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od po 80.000 dinara.

Zbog nepostupanja po znacima i naredbama policijskih službenika, prekršajni sudija je vozaču izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara, šest kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u trajanju od tri meseca.

Hapšenje i u Zrenjaninu

U Zrenjaninu je uhapšena žena (36), vlasnica ugostiteljskog objekta, jer je uprkos zabrani usluživala goste čime je prekršila meru Vlade Srbije. Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati.

Bonus video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.