POLICIJSKI ČAS U SRBIJI PREKRŠILO 150 OSOBA: Prošlu noć su obeležile 2 specifične situacije
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

PUNE RUKE POSLA

POLICIJSKI ČAS U SRBIJI PREKRŠILO 150 OSOBA: Prošlu noć su obeležile 2 specifične situacije

Noć u Srbiji su obeležila dva specifična slučaja

Objavljeno:

Na teritoriji Republike Srbije procesuirano preko 150 osoba zbog nepoštovanja policijskog časa, što je veći broj u odnosu na proteklih nekoliko dana. Više od 30 osoba starijih od 65 godina je procesuirano jer su juče tokom dana zatečene na ulicama.

Ipak, noć u Srbiji su obeležila dva specifična slučaja.

Jedna od situacija se dogodila u Kliničkom centru Kragujevac gde je muškarac (40) napao lekare i medicinske sestre. Prema prvim informacijama, on je prvo verbalno napao lekare i medicinske sestre, zatim razbio staklo na ormaru gde se nalazio protivpožarni aparat.

Policija je reagovala i protiv njega su podnete dve krivične prijave, prva je zbog kršenja policijskog časa, a druga zbog pretnji medicinskom osoblju.

Druga situacija se takođe dogodila tokom policijskog časa u Beogradu na Paliluli. Muškarac je obio kiosk i ukrao je nekoliko boksova cigareta. Policajci sa Palilule su brzo reagovali i priveli su ga, a pritom muškarac kod sebe nije imao dokumenta.

Zadržan je prvo u konsultaciji sa tužilaštvom i prekršajnim sudijom zbog utvrđivanja identiteta, zatim je protiv njega podneta prekršajna prijava za kršenje policijskog časa, ali i krivična prijava za tešku krađu.

(Espreso.co.rs/RTV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.