OVA DEVOJKA JE ZA DAN OSTALA BEZ MAME I BAKE zbog korone! ANĐELA JE SAD SAMA, ovo je njena TUŽNA ISPOVEST
Anđela Kostić, Foto: Fejsbuk

TUGA DO NEBA

OVA DEVOJKA JE ZA DAN OSTALA BEZ MAME I BAKE zbog korone! ANĐELA JE SAD SAMA, ovo je njena TUŽNA ISPOVEST

Ko hoće, može da pomogne ovoj devojci

Objavljeno:

Anđela Kostić (25), studentkinja stomatologije iz Niša, doživela je ogromnu tragediju kada je u jednom danu ostala bez majke i bake koje su preminule od korone.

Tog 5. aprila u 10.30 borbu za život izgubila je baka Vinka Jovančić (82), a u 19 časova i majka Ljiljana Kostić (55). Za svega osam sati mlada Anđela ostala je potpuno sama, pošto joj je otac preminuo pre tri godine, piše Informer.

- Majka i baka su bile na respiratoru u bolnici. Baka je bila slaba, a prognoze za mamu su bile dobre. Ona je 12 dana izdržala najgori udar upale pluća, bila je zdrava, nije imala nikakve hronične bolesti i bila sam sigurna da će se izboriti sa virusom - skrhano priča Anđela.

Najpre je iz bolnice stigla tužna vest da baka nije izdržala, a posle osam sati Anđela je saznala da joj je i majka preminula.

- U trenutku sam zanemela. Mama se radovala što privodim studije kraju. Imala je planove za moju stomatološku ordinaciju. A sada sam potpuno sama na svetu i spremam dve sahrane - priča Anđela i zahvaljuje se dobrim ljudima koji žele da joj pomognu.

- Mnogo ljudi me je pozvalo da izrazi saučešće, da pomogne. Zvale su me kolege sa fakulteta i dekanka. Moj otac je bio stomatolog, pa mi sada podršku daju i njegovi prijatelji. Svi mi kažu da moram da budem jaka. To i pokušavam. Takve stvari se nikada ne prežale - kaže Anđela.

Pomoć za Anđelu:

Ova studentkinja stomatologije, kojoj je ostalo još osam ispita do kraja fakulteta, stambeno je obezbeđena, ali troškovi sahrana i druge potrebe iziskuju više novca, a ona je bez ikakvih primanja, tako da svi koji hoće da pomognu to mogu da učine na broj žiro-računa 205900101890492552 kod Komercijalne banke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.