POMEN UBIJENOJ JELENI TOKOM VANREDNOG STANJA: Od Marjanovića je došao samo Zoran sa sinom, ali je i ona bila tu
Zoran Marjanović, Foto: Vladimir Sporčić

BRUTALNO UBIJENA PRE ČETIRI GODINE

POMEN UBIJENOJ JELENI TOKOM VANREDNOG STANJA: Od Marjanovića je došao samo Zoran sa sinom, ali je i ona bila tu

Pomenu su prisustvovali njen suprug Zoran Marjanović (42), njegov sin iz prvog braka Uroš i Marjanovićeva kuma Vera Vukomanović (62)

Objavljeno: 02.04.2020. 16:27h

Pomen Jeleni Marjanović (33), pevačici "Granda", koja je 2. aprila pre četiri godine brutalno ubijena na nasipu u Crvenki kod Borče, održan je danas na groblju Zbeg u Borči.

Pomenu su prisustvovali njen suprug Zoran Marjanović (42), njegov sin iz prvog braka Uroš i Marjanovićeva kuma Vera Vukomanović (62).

Porodica je na groblje pristigla oko 11 sati, a Zoran Marjanović je, s maskom na licu, prvi prišao grobu ubijene supruge. On je najpre položio cveće na Jelenin grob, a potom je prislonio ruku na spomenik i poljubio njenu sliku.

Posle toga, Marjanović je seo na klupu nasrpam spomenika i tu proveo nekoliko minuta ćutajući i gledajući sliku ubijene supruge.

Ubrzo su mu se pridružili sin Uroš i kuma Vera, koji su takođe položili cveće na Jelenin grob. Zajedno su sačekali sveštenika, koga je kuma Vera pozdravila rečenicom: "Bog Vam pomogao". Sveštenik je potom izgovorio molitvu, a nakon toga usledilo je posluženje žitom. Po odlasku sveštenika, porodica je ostala još nekoliko minuta na groblju, a kuma Vera je naposletku poljubila Jeleninu sliku i svi su potom otišli.

Podsetimo, Zoran Marjanović zasad je jedini protiv koga se vodi sudski postupak za ubistvo Jelene Marjanović i on ishod tog postupka čeka na slobodi. Upravo je on organizovao danasnji pomen za pokojnu suprugu. Pre dva dana rekao je za Kurir da će ove godine na groblje izaći sam zbog vanrednog stanja i koronavirusa, ali su mu se ipak pridružili sin Uroš i kuma Vera.

 

(Espreso.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media