STRAVA I UŽAS U NIŠU: Momak (33) došao bivšoj devojci na vrata, pa IZBO NJENOG NOVOG DEČKA
ilustracija, Foto: Dragan Kadić

jezivo

STRAVA I UŽAS U NIŠU: Momak (33) došao bivšoj devojci na vrata, pa IZBO NJENOG NOVOG DEČKA

Užas u Nišu

Objavljeno:

Niška policija uhapsila je I. M.(33) iz Niša zbog postojanja sumnje da je 24. februara pokušao da ubije Nišliju starog 38 godina, koji se zabavlja sa njegovom bivšom devojkom.

- Sumnja se da je I. M. 24. februara ove godine, sa više uboda nožem u ruku i grudi, oštećenom tridesetsedmogodišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede opasne po život. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu - saopštila je policija.

Kako nezvanično saznajemo, do sukoba je došlo tako što je I. M. došao na vrata stana devojke sa kojom se zabaljao do skoro i tu zatekao njenog sadašnjeg momka.

- I. M. je pozvonio na vrata i kada je izašao njen sadašnji momak došlo je do svađe i tuče. Počeli su odmah da se rvu, a u jednom trenutku, I. M. je potegao perorez i njime ubo više puta tridesetosmogodišnjaka u levu stranu grudnog koša i levu nadlakticu. Povređeni muškarac je sam otišao do lekara a policiju su obavestili doktori. Policija je pronašla napadača i privela ga - kaže naš izvor.

I. M. se sumnjiči da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.