KOMŠIJE DALE POTPUNO NOVA ŠOK SAZNANJA, ISTRAGA SE PREUSMERAVA?!TVRDE: Nije policajka ubila porodicu već njen brat
Foto: Facebook

ubistvo na kosovu

KOMŠIJE DALE POTPUNO NOVA ŠOK SAZNANJA, ISTRAGA SE PREUSMERAVA?!TVRDE: Nije policajka ubila porodicu već njen brat

Tela petočlane porodice poslata su na obdukciju u Prištinu koja bi, makar donekle, trebalo da utvrdi šta se zaista dogodilo

Objavljeno: 18.02.2020. 18:20h
  • 117

Tela petočlane porodice Blaca pronađena su danas oko 13 sati u porodičnoj kući u gnjilanskom naselju Bujanina, a prema prvim informacijama, porodicu je ubila ćerka Vladete, nakon čega je izvršila samoubistvo. Međutim, komšije sada tvrde da je obarač prvi povukao jedan od njene dvojice braća, a da je ona zatekla krvavi prizor nakon čega je ubila njega i sebe.

Scenario koji su novinarima Gazete Ekspres ispričale komšije ubijene porodice Blaca, baca potpuno novo svetlo na slučaj. Navodno, oni su ispričali da je oca i majku Zećira (70) i Hanife (66) i njihovog sina Fisnika, ubio Blerim, Fisnikov i Vladetin rođeni brat.

Nakon toga je oko 13 sati u porodičnu kuću došla Vladete, koja je zatekla krvavi prizor i hicem iz službenog pištolja ubila Blerima, a zatim i sebe. Međutim, ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, te se zasad spominje samo jedna verzija: da je Vladete, policajka sa 18-godišnjim stažem, ubila celu porodicu.

Tela petočlane porodice poslata su na obdukciju u Prištinu koja bi, makar donekle, trebalo da utvrdi šta se zaista dogodilo.

U međuvremenu, familija, prijatelji i komšije ove porodice šokirani su tragedijom, budući da slove za skladnu porodicu. Motivi ubistava i samoubistva zasad su potpuno nejasni, prenose mediji na albanskom, izveštavajući sa lica mesta gde su se sjatili njihovi bližnji ali i veliki broj pripadnika tamošnje policije.

Vladete je inače kao policijska službenica radila 18 godina, kako je prenela Gazeta Ekspres, a poslednjih pet godina bila je zaposlena u Policijskoj stanici Gnjilane. Ubistva i samoubistvo navodno je počinjeno njenim službenim pištoljem.

(Espreso.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media