NE PROPUSTITE ODLIČNU PONUDU: LUKSUZ U GRČKOJ PO SAJAMSKIM CENAMA
Foto: Promo

ponuda hotela u grčkoj

NE PROPUSTITE ODLIČNU PONUDU: LUKSUZ U GRČKOJ PO SAJAMSKIM CENAMA

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43. u Beogradu.

Objavljeno: 07:24h

Iskoristite sajamske dane i rezervišite sebi u „Travelland“ letovanje iz snova po odličnim cenama.

Potpuno novi hotelski kompleks Portes Lithos Luxury Resort 5* smešten je na privatnoj plaži, nedaleko od mesta Nea Potidea. Pogodan je za porodične odmore i raspolaže sadržajima za decu, poput mini kluba i dečjeg igrališta. Poseduje i restoran i a la carte bar – restoran na plaži, 4 bazena, spa centar koji nudi razne tretmane, saunu i tursko kupatilo. Sobe hotela su prostrane i moderno opremljene. Iskoristite sajamski popust do 47%.

foto: Promo

Alexandros Palace Hotel 5* je izuzetno lep i udoban hotel, smešten na zelenilom bogatoj padini u okolini Tripitija. Sastoji se iz desetak manjih objekata u kojima su raspoređene smeštajne jedinice. Gostima hotela na raspolaganju su otvoreni, zatvoreni, kao i dečji bazen, dečje igralište i mini klub, mini market, sala za konferencije sa opremom, recepcija otvorena 24h, rent a car i rent a bike. Kompletno opuštanje omogućuju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru, koji obuhvata hidromasažnu kadu, zatvoreni bazen i parno kupatilo. Obezbeđen je popust do 45%!

foto: Promo

Luksuzni smeštajni objekat Miraggio Thermal Spa & Resort 5* nalazi se pored veličanstvene plaže u Paliurionu. Gostima su na raspolaganju bazeni na otvorenom, teniski i košarkaški tereni, sportovi na vodi, restorani, barovi i mini klub za decu. Hotel raspolaže i vrhunskim spa centrom, koji pruža veliki izbor usluga, uključujući jedinstvene tretmane lica i tela, saunu, hamam, termalne bazene, specijalne tuševe i hidroterapeutske mlaznice. Aktuelan je sajamski popust do 42%!

foto: Promo

Porto Carras je luksuzni hotelski kompleks, koji poseduje sopstvenu marinu, najveću u jugoistočnoj Evropi, veliku privatnu plažu, sopstveni vinograd, najveći teren za golf u Grčkoj, dva nadaleko poznata spa centra sa bazenima sa grejanom morskom vodom, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom. U restoranima se služe specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, a gosti se uz omiljeno piće mogu opustiti u nekom od barova. Za hotele Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia obezbeđen je sajamski popust do čak 57%!

foto: Promo

Hotel Porto Rio 4* smešten je na obali mora, a okružen je zelenilom, koje doprinosi maksimalno opuštajućem odmoru. U glavnom restoranu, sa čije verande se pruža divan pogled, služe se ukusni obroci, a gosti takođe mogu uživati i u a la carte restoranu, glavnom baru, snek baru ili baru kraj bazena. Pored velikog otvorenog bazena, na raspolaganju je i bazen za decu i dečje igralište, teniski teren, spa i velnes centar. Sobe su prostrane, udobne i uređene u skladnim bojama. Za ovaj hotel aktuelan je popust do 21%!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.