JEDAN OD DVOJICE SRBA KOJI IDU PEŠICE NA LITIJU U CG RANJEN ZBOG MARIHUANE? Otkrivamo pravu istinu o Ognjenu Marašu
Ognjen Maraš, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

ekskluzivno

JEDAN OD DVOJICE SRBA KOJI IDU PEŠICE NA LITIJU U CG RANJEN ZBOG MARIHUANE? Otkrivamo pravu istinu o Ognjenu Marašu

Znam ko je pucao u mene, i ta osoba je ubijena policijskim pištoljem u krvavoj drami na Dorćolu

Objavljeno:
Jovana Jovanović

Ognjen Maraš (29) je dospeo u žižu javnosti pre nekoliko dana kada je odlučio da zajedno sa svojim drugovima krene u Crnu Goru kako bi, kako su naveli, on i njegovi prijatelji branili svetinje! Ipak, kasnije su se pojavile informacije da je ovaj mladić pre nekoliko godina učestvovao u jednom incidentu na Kalemegdanu u kojem je čak i bio ranjen!

Naime, pre nekoliko godina kada se to desilo, policija je uhapsila tri osobe osumnjičene da su pokušale da ubiju Maraša na Kalemegdanu. Verbalni duel je ubrzo prerastao u pravi vatreni obračun, u kojem se čulo nekoliko hitaca gde je Maraš ranjen u stomak i desnu butinu.

Ognjen Maraš
Ognjen Marašfoto: Filip Plavčić

Posle pucnjave, napadači su se razbežali, a ranjeni Maraš je stigao do jednog džez kluba u Ulici cara Dušana gde je zatražio pomoć, a odatle je prebačen u Urgentni centar. Osim toga, policija je u blizini mesta obračuna pronašla kesu sa 15 paketića marihuane.

Mnogi beogradski mediji su tada pisali kako se Maraš sastao sa trojicom mladića, ali nisu bili poznati razlozi tog susreta, da li zbog posla, droge ili nekim drugim povodom.

Vođeni time, kontaktirali smo Maraša koji nam je objasnio kako je, i zašto došlo do obračuna.

Sastao sam se sa njima jer sam došao da branim svog druga koji je upao u neke prljave poslove. Došlo je do konflikta nakon čega sam ranjen. Terali su me da ga pozovem, što ja nisam hteo da učinim. Prvo su me tukli zbog toga i to u razmaku od po 15 minuta, i kasnije su pucali u mene i to tri puta, a treći je bio koban po mene. Jedva sam uspeo da pobegnem tako što sam skočio sa neke litice i pokušao da se spasim. Inače, na 500 metara od mene ugledao sam džoint koji nije bio moj, što je i dokazano," objašnjava Ognjen Maraš za Espreso.co.rs

Na naše pitanje, da li je džoint koji je pronađen na mestu obračuna pripadao njemu ili momcima koji su ga tukli, demantovao je da je njegov, a potom objasnio o čemu je reč. Dodao je da je nakon obračuna imao zdravstvenih problema, odnosno nekoliko operacija.

Spor je završen čim su stigle DNK analize gde je dokazano da droga nije moja. Nisam u kontaktu sa njima, ali sam zbog svega ovoga pretrpeo ozbiljne zdravstvene probleme. Najpre mi je operisan želudac i to dva puta kao i pankreas, a potom dvanaestopalačno i debelo crevo. Osim toga, izvađen mi je desni bubreg, kao i žučna kesa. Na svu sreću, posle toliko godina sam uspeo da se oporavim, i evo već danima pešačim zajedno sa ostalom braćom ka Crnoj Gori kako bi ostvarili cilj koji smo zacrtali, a to je da odbranimo svetinje", kaže Maraš.

Upitan da li poznaje napadače, kazao je da ih poznaje, ali da ne želi da otkriva njihov identitet.

Znam ko je pucao u mene, i ta osoba je ubijena policijskim pištoljem u krvavoj drami na Dorćolu. Ta osoba je ubijena prilikom hapšenja, a njegovom ubistvu prethodila je žučna rasprava sa vlasnikom kafane", zaključuje Maraš.

Takođe, na svom Instagram profilu uputio je demant povodom pisanja crnogorskih medija:

foto: Privatna arhiva

Inače, kako saznajemo, Maraš je pre nekoliko godina došao iz Podgorice u Srbiju kako bi studirao, i nema dosije ni u srpskoj ni u crnogorskoj policiji.

Podsećamo, Ognjen Maraš ide pešice ka Crnoj Gori zajedno sa Milošem Ajkoviće, Aleksandrom Babiće, i Miroslavom Antićem kako bi prisustvovali molitvenom hodu koja će biti organizovana 23. februara.

Više o svemu tome, čitajte u linkovima ispod:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.