ČUME JE U STRAHU ZA GOLI ŽIVOT! Kupio je 4 PSA ČUVARA, u Surčinu je sve POKRIO KAMERAMA
Brine za svoju bezbednost, Foto: Nebojša Mandić

brine za svoju bezbednost

ČUME JE U STRAHU ZA GOLI ŽIVOT! Kupio je 4 PSA ČUVARA, u Surčinu je sve POKRIO KAMERAMA

Čume se juče po prvi put pojavio u javnosti od izlaska iz zatvora u julu prošle godine, i to u pratnji dvojice muškaracaiz obezbeđenja!

Objavljeno:

Kontroverzni Ljubiša Buha Čume (55), bivši vođa ,,surčinskog klana'' i prvi svedok saradnik, u panici je za ličnu bezbednost i za goli život! Unajmio je privatnu agenciju za obezbeđenje, kupio četiri psa čuvara rase belgijski malino i svoju kuću u Surčinu u potpunosti ,,pokrio'' novim kamerama za video-nadzor!

Preživeo atentat?

Čume se juče po prvi put pojavio u javnosti od izlaska iz zatvora u julu prošle godine, i to u pratnji dvojice muškaraca iz obezbeđenja! Došao je s njima u Prvi osnovni sud u Beogradu, kao oštećeni u postupku protiv bivše supruge Ivane Buhe (38). Ivani se sudi da je lažno svedočila protiv bivšeg muža, zbog čega je on godinama bio na robiji., piše Informer.

Čume je prethodno u nekoliko navrata eskivirao da se pojavi na sudu, iz straha za život. Od kada je na slobodi, više puta je prijavljivao policiji da mu je ugrožena bezbednost i da mu ,,neko radi o glavi''!

Poslednji put se to desilo 11. januara ove godine, kada se u panici javio Informeru, tvrdeći da je neko pokušao da ga ubije:

- U ozbiljnoj sam opasnosti. Bio sam u policiji da prijavim pokušaj ubistva, ali su mi rekli da su svi inspektori za krvne i seksualne delikte na terenu i da će neko ubrzo doći na moju adresu da me sasluša. Ovo je treći put kako se obraćam policiji i tražim pomoć i zaštitu, i niko ne reaguje. Ostavljen sam na cedilu nakon što mi je država ukinula obezbeđenje, a ja sam i dalje zaštićeni svedok saradnik - izjavio je Buha, ne želeći tada da otkrije ko je, navodno, pokušao da ga ubije, gde ni kako.

Nadzor non-stop

Čekajući odluku o ponovnoj dodeli državnog obezbeđenja, koje je zatražio, Čume je u međuvremenu svoju vilu ,,Kotobanju'' zaštitio sa svih strana.

foto: Profimedia

-Svaki ugao dvorišta i dela ulice gde se vila nalazi pokriven je video-nadzorom. Kamere simaju parkiralište ispred njegove kuće, nekoliko desetina metara niz ulicu, dvorište, ulaz u vilu, krov... Otišao je toliko daleko da je neke kamere okačio na bandere za javnu rasvetu, što je izazvalo čak i revolt kod pojedinih komšija, koji smatraju da im je ugrožena bezbednost - otkriva nam odlično obavešten sagovornik.

Čumetova briga za sopstvenu bezbednost, dodaje naš izvor, otišla je toliko daleko da je nedavno kupio i četiri psa rase belgijski malino:

- Reč je o odličnim psima čuvarima, koji su izuzetno verni i inteligentni. U celom svetu ih koriste policija i vojska za otkrivanje eksploziva i droge. Čume ih dresira tako da slušaju svaku njegovu komandu. Najveći deo vremena su u dvorištu, ali ih ponekad uvede i u kuću da budu sa njim. Tako se oseća bezbednije.

Pored pasa i video-nadzora, ovaj bivši vođa ,,surčinskog klana'' je angažovao i privatno obezbeđenje.

- Kad izlazi nekud, momci iz obezbeđenja idu sa njim u drugim kolima. Čuvaju mu i kuću, i to 24 sata, sedam dana u nedelji. To ga košta dosta novca, ali Buha očigledno ne žali kada je reč o ličnoj i bezbednosti svoje porodice - objašnjava naš sagovornik, a navodi Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.