SATIMA SAM SEDEO SA MANIJAKOM U VOZU, ALI NISAM ZNAO KO JE ON! Srbin o SUSRETU sa silovateljem koji je na slobodi
Satima sedeli u vozu, Foto: Profimedia

UPOZNALI SE SLUČAJNO

SATIMA SAM SEDEO SA MANIJAKOM U VOZU, ALI NISAM ZNAO KO JE ON! Srbin o SUSRETU sa silovateljem koji je na slobodi

Prema rečima Peđe Baranca, Cukavac nije odavao utisak opasnog čoveka.

Objavljeno:

Tri sata sam proveo sa manijakom u vozu, ali tad nisam znao ko je on. Pričao mi je da je robijao zbog ubistva, da je u Užicu radio za državnu bezbednost i da sad hoće malo da se odmori pa da završi ,,neki posao''. Tek posle nekoliko dana, u sredu, video sam njegovu sliku na internetu i saznao da je reč o osuđivanom silovatelju Milenku Cukavcu (66), od koga strahuje cela Srbija, priča za Informer Užičanin Peđa Baranac.

Peđa je, kako nam je rekao, sasvim slučajno upoznao Cukavca u petak u vozu.

- Vraćao sam se službeno iz Beograda, i u Rakovici je taj čovek ušao u kupe i seo preko puta mene. Bio je pun voz... Nismo uopšte komunicirali dok nije došao kondukter i tražio mu kartu, ali on je nije imao. Izvadio je neku legitimaciju i staru ličnu kartu, rekao da je bivši osuđenik i da nema para za kartu - priča Baranac.

Obavestio policiju

Kondukter se, kaže, sažalio na bivšeg robijaša, pa ga je pustio da se vozi bez karte.

- Tad sam ga pitao koliko je dugo bio na robiji, kada mu je lična karta toliko stara. Rekao je 20 godina, i to zbog ubistva. Kazao je da mu se neki čovek mnogo zamerio, pa ga je on upucao u Beogradu. Nisam ništa prokomentarisao... Pričao je da je rodom iz Požege i da ide kod sestre u Krčagovo da se malo odmori, pa će da završi ,,neki nedovršen posao'', šta god mu je to značilo. Kazao je, takođe, i da nema porodicu, da je razveden, da je živeo u Požegi i da je od 1977. do 1983. radio za DB u Užicu. Siguran sam da je lagao za to - navodi Baranac.

Žene napadao u vozu

Prema njegovim rečima, Cukavac nije odavao utisak opasnog čoveka.

- Deluje da je namazan i pametan, uglavnom je namrgođen, ali je fiziči potpuno inferioran, nema ga šaka jada. U užičkom naselju Krčagovo je izašao, a na stanici ga je čekala neka plava krupna žena. Zagrlila ga je i rekla mu: ,,Napokon je gotovo'', a on joj se samo osmehnuo i rekao: ,,Da''. Nikad ne bih rekao da je silovatelj i pedofil, sve dok u sredu na internetu nisam video njegovu sliku i saznao da je reč o opasnom manijaku. Odmah sam pozvao policiju i ispričao im sve o mom susretu sa Cukavcem - ispričao je Baranac.

Podsetimo, Cukavac je prošle nedelje izašao na slobodu posle 14 godina robije, na koju je osuđen zbog silovanja i raznih drugih krivičnih dela.

Prema nezvaničnim informacijama, Cukavac je višestruki silovatelj, koji je prvu žrtvu napastvovao još sedamdesetih godina prošlog veka. Zatim je zbog još jednog silovanja osuđen i 1987. na osam godina. Užičani kažu da je Cukavac uglavnom napadao devojčice i trudnice, koje nisu bile u stanju da se odbrane, i to uglavnom po vozovima i u blizini železničkih stanica, navodi Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.