SRPSKI CARINICI SU OTVORILI PAKETE NAPOLITANKI: Ono što su pronašli unutra ih je IZNENADILO (FOTO)
Pronađeno preko 300 paklica cigareta, Foto: Uprava Carina

šok

SRPSKI CARINICI SU OTVORILI PAKETE NAPOLITANKI: Ono što su pronašli unutra ih je IZNENADILO (FOTO)

Krijumčarene cigarete „merilin“ otkrivene su prilikom detaljne kontrole za koju je na ulazu u zemlju izdvojen „seat alhambra“ bugarske regstracije

Objavljeno:

Krijumčarska domišljatost sa kojom se carinici uspešno nose, ponekad ipak iznenadi čak i one najiskusnije, kao u slučaju otkrivenom 9. januara 2019. godine na Gradini, kada je preko 300 paklica cigareta bilo zapakovano u kutije umesto hrane, keksa, napolitanki i malih kućnih aparata.

foto: Uprava Carina

Krijumčarene cigarete „merilin“ otkrivene su prilikom detaljne kontrole za koju je na ulazu u zemlju izdvojen „seat alhambra“ bugarske regstracije.

Njime su ka Italiji putovala dvojica 30-godišnjih bugarskih državljana, koji su carinicima rekli da kod sebe pored ličnih stvari imaju nešto malo hrane i dva boksa cigareta.

foto: Uprava Carina

Detaljnim pregledom njihovih stvari, carinici su utvrdili da su sa sobom poneli čak 32 boksa cigareta.

Ono što je posebno zanimljivo je kako su paklice bile pažljivo upakovane u plastične kutije za hranu, kartonske kutije keksa, pakovanja napolitanki i originalne kutije malih kućnih aparata.

foto: Uprava Carina

Samo letimičnim pogledom, bez detaljnog pregleda i otvaranja svake kutije ponaosob, teško da bi se moglo uočiti da se umesto „super secka“, mini plinskog rešoa, aparata za espreso kafu i mini ventilatora u kutijama zapravo kriju cigarete, koje zahvaljujući budnosti carinika ipak nisu stigle do Italije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.