MARKO (18) JE OTIŠAO SA ŽURKE, NAŠLI SU GA MRTVOG U GARAŽI: Užas u Zemun polju, čekaju se rezultati obdukcije
Marko Tončić pronađen je mrtav u garaži, Foto: Privatna arhiva/Kurir

majka zatekla jeziv prizor

MARKO (18) JE OTIŠAO SA ŽURKE, NAŠLI SU GA MRTVOG U GARAŽI: Užas u Zemun polju, čekaju se rezultati obdukcije

Telo nesrećnog mladića nakon uviđaja preneto je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, koja bi trebalo da pokaže tačno vreme i uzrok smrti

Objavljeno:

Marko Tančić (18) iz Zemun Polja pronađen je u sredu mrtav u garaži u svom "mercedesu". Prema prvim informacijama, mladić se ugušio od izduvnih gasova iz vozila nakon što se vratio sa novogodišnje žurke.

- Nije konzumirao ni alkohol niti je koristio drogu. Voleo je automobile i uživao je da ih popravlja - kaže komšija.

Prema njegovim rečima, kada su roditelji videli da se mladić nije vratio kući, počeli su da ga traže. U jednom trenutku, majka i brat su ušli u garažu i mrtvog Marka zatekli za volanom automobila. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Telo nesrećnog mladića nakon uviđaja preneto je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, koja bi trebalo da pokaže tačno vreme i uzrok smrti.

Ispred garaže u kojoj je nađen Marko njegovi prijatelji juče su ostavljali cveće i palili sveće opraštajući se od njega. Komšije ove porodice kažu da je Marko bio izuzetno mirno i poslušno dete.

- Nikada nije pravio nikakve probleme. Nije konzumirao alkohol ili neke druge zabranjene supstance. Voleo je automobile i uživao je da ih popravlja. Kome god u komšiluku da se pokvario auto, Marko je bio tu da to popravi - kaže jedan od komšija iz ulaza.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.