TANJA JE POGINULA KAD SE VRAĆALA SA REPRIZE DOČEKA! Bila je sa verenikom, pričali su O SVADBI, A SAD JE SAHRANJUJU
Tanja Jović (29) iz Aleksinca poginula je u noći 2. januara u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, Foto: Facebook

KOBNA NOVA GODINA

TANJA JE POGINULA KAD SE VRAĆALA SA REPRIZE DOČEKA! Bila je sa verenikom, pričali su O SVADBI, A SAD JE SAHRANJUJU

Do tragedije je došlo kada je Milan izgubio kontrolu nad "opelom" u kom su bili devojka i njen verenik, pa se isprevrtao

Objavljeno:

Tanja Jović (29) iz Aleksinca poginula je u noći 2. januara u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se sa verenikom Mladenom V. (25) i njegovim prijateljem Molanom D. (24) vraćala sa reprize Nove godine.

Do tragedije je došlo kada je Milan izgubio kontrolu nad "opelom" u kom su bili devojka i njen verenik, pa se isprevrtao.

Kako je naveo izvor blizak istrazi, do nesreće je došlo u dva sata posle ponoći u Ulici Južnomoravskih brigada u Aleksincu.

- Vozač "opela" je zbog velike brzine sleteo sa puta i počeo da se prevrće. On je prilikom tumbanja udario u parkirani "pežo", pa u gomilu behaton ploča. Tanja je ostala na mestu mrtva, a pravo je čudo kako su Milan i Mladen prošli samo sa lakšim povredama - naveo je izvor.

Vlasnik kuće ispred koje je došlo do udesa kaže da je udarac odjeknuo kao prasak bombe.

- Istrčao sam na ulicu i video jeziv prizor. Moj "pežo" je bio prevrnut nasred ulice, a "opel" je bio na krovu naslonjen na ogradu. Video sam mladiće kako iznose devojku, koja nije davala znake života. Primetio sam da ima stravičnu ranu na glavi iz koje je obilato curila krv. Odmah mi je bilo jasno da joj nema pomoći - kazao je očevidac.

Dodaje da je ubrzo posle sudara stiglo vozilo sa prijateljima nastradale devojke.

- Iz tog auta izašle su devojke i počele da vrište i dozivaju nastradalu drugaricu. Vikale su: "Tanja, probudi se!" Bilo je jezivo gledati ih u tom bolu - kaže on i dodaje:

- Ono što je najgore je to što nastradala devojka sa verenikom živi samo nekoliko stotina metara odavde. Kako sam čuo, oni su nameravali da ovde samo okrenu auto kako bi se odvezli nazad do kuće. Izgleda da je vozač prebrzo vozio. Ovo je strašna tragedija, jer su izgubljeni mladi životi.

Otac nastradale Tanje, Aca Jović kaže da ne može da veruje da mu je ćerka nastradala.

- Ne mogu da poverujem da je više nema. Sa Mladenom se zabavljala četiri godine, a u avgustu smo napravili veridbu. Novogodišnju noć smo proveli zajedno, nisam ni slutio da je tada poslednji put vidim. Radovali su se reprizi novogodišnje noći, znam da su otišli u kafanu, Tanja se lepo doterala, poslala nam je sliku da je vidimo. Sve im je išlo kako treba, zet ima auto-perionicu, radovali smo se svadbi, a sad je sahranjujemo - ispričao je Aca grleći ćerkinu sliku.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.