SUDITE MU, NE MOGU MU NIŠTA! Majka, kum i komšije MALČANSKOG BERBERINA otkrivaju njegove mračne tajne!
Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, Foto: Printscreen / Facebook

potresne reči

SUDITE MU, NE MOGU MU NIŠTA! Majka, kum i komšije MALČANSKOG BERBERINA otkrivaju njegove mračne tajne!

Ekipa Espreso.co.rs danas se nalazi u Malči

Objavljeno: 16:14h

Ninoslav Jovanović osumnjičen je za otmicu nestale devojčice Monike Karimanović, kojoj se svaki trag izgubio u petak u 7.28 časova, osam minuta nakon što je napustila porodični dom.

Pripadnici policije i žandarmerije pretražuju sela u okolini Knjaževca kako bi pronašli nestalu devojčicu i uhapsili monstruma, kojem ovo nije prva otmica.

Ekipa Espreso.co.rs danas se nalazi u Malči, mestu u kome je Jovanović živeo, otuda je mnogima poznatiji kao - Malčanski berberin.

Tamo su zatekli njegovog kuma koji je rekao kako Ninoslava nije video celo leto, te kako je on retko u poslednje vreme spavao kod svoje kuće. Progovorio je i o majci "Berberina".

- Ninoslavov kum kaže da ga celo leto nije video. Nikada nije spavao u svojoj kući. Stalno je spavao po vikendicama i sa sobom nosio uvezano ćebe. Stalno je palio šume, zbog toga sam ga jurio motorom. Imao je neku. Majka je za njega rekla sudite mu, ne mogu ništa. Distancirali smo se od njega. Radio je u Gorici. Ne verujem da će je ubiti - kaže on.

Drugi stanovnici Malče tvrde kako se Jovanović nije isticao ponašanjem kada se kretao ovim mestom, te da se normalno ponašao kada je kupovao u prodavnici.

Automobil je, kako kažu, uzeo od brata i strica onda kad je planirao otmicu, a ostavio ga je pored groblja.

- Pobegao je, navodno, tako što je stopirao kamion bosanskih tablica i otišao je u Knjaževac kod snajke - pričaju sagovornici Espreso.co.rs u Malči.

Naglašavaju kako je malopre baš kroz ovo mesto prošla Žandarmerija.

Na pitanje o tome šta misli kako se ponaša prema devojčici i šta misle o njegovom hapšenju, Jovanovićev kum kaže da se "prema devočici ponaša kao prema prethodnim žrtvama".

- Ispred policije je vremenski dva-tri dana jer je vešt. U ćebetu je nosio i vodu. Nije spavao u svojoj kući. Ta žena koju je ima, Suzana spavala je kod njega mesec dana. Mislim da se on ne nalazi u tim selima u kojim ga traže, mislim da je to vešto izbega - zaključuje Jovanovićev kum za Espreso.co.rs.

Suzana je, prema rečima, naših sagovornika Romkinja, a odlučila je da napusti Jovanovića nakon što je saznala šta je sve učinio.

"Berberinove" komšije tvrde kako je kao dečak oduvek voleo da bude u centru pažnje.

- Kao dečak od 17-18 godina uzeo je kamion firme "Zadruga", nakon toga više mu nisu dali da vozi. Tada je već počeo da brljavi. Prema nama je uvek bio fin, sređivao nam je septičku jamu, uvek je bio ljubazan. Ovde u Malčni nije dirao ni jednu ženu. Sa maltretiranjem i ovakvim ponašanjem počeo je kada je imao 20 godina - pričaju oni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.