NA OVOM MESTU MONIKA JE POSLEDNJI PUT VIĐENA: Policiji sve bilo jasno kad su videli OVAJ DETALJ! (FOTO)
Na ovom mestu Monika je viđena poslednji put, Foto: Filip Plavčić

rekonstrukcija

NA OVOM MESTU MONIKA JE POSLEDNJI PUT VIĐENA: Policiji sve bilo jasno kad su videli OVAJ DETALJ! (FOTO)

Nadzorna kamera zabeležila je kretanje devojčice

Objavljeno: 16:15h

Monika Karimanović nestala je na putu prema školi u blizini mesta Brz Brod. Policija i njeni roditelji već osmi dan tragaju za njom.

Nadzorna kamera na jednoj radnji snimila je njenu otmicu. Devojčica je poslednji put viđena baš na tom mestu u 7.28 časova.

Na snimku sa ove kamere poslednji put je zabeleženo kretanje devojčice, i to osam minuta nakon što je napustila porodični dom, ne sluteći šta je čeka.

Na snimku se vidi kako devojčica prolazi ulicom, a jedan potencijalno sumnjiv auto koji ide iza nje.

Detaljno je pregledan put kojim se Monika kretala, a na snimcima sa dve nadzorne kamere vidi se trenutak kada ona ulazi u Brzi Brod. Kamere su zabeležile i da iza nje ide auto, kako smo napomenuli, a njoj se svaki trag gubi već posle 300 metara.

Bilo je jasno da je devojčica oteta i inspektori niške policije krenuli su da češljaju svoju kartoteku kako bi među starim znancima možda uočili mogućeg kidnapera. Nije im dugo trebalo da dođu do imena Ninoslava Jovanovića. Mala Monika odgovarala je profilu njegovih ranijih žrtava – devojčice od 12 i 13 godina, duge kose.

Pokušali su da pronađu Malčanskog berberina ali ga nije bilo ni na jednoj poznatoj adresi.Tada su posumnjali da se devojčici put ukrstio sa opasnim predatorom i od tada je počela trka sa vremenom, a sve raspoložive snage nalaze se na terenu.

Ekipa Espreso.co.rs nalazi se na terenu, a ovo je mesto na kome je Monika poslednji put viđena, kao i nadzorna kamera koja je snimila njeno kretanje:

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Ovo je put kojim je devojčica svakodnevno prolazila idući ka školi, kao i škola koju je pohađala:

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Na ovom mestu poslednji put je viđena u 7.28 časova, osam minuta nakon što je napustila kuću i krenula ka školi:

foto: Filip Plavčić

Podsetimo, naši reporter od juče zajedno sa policijom i žandarmerijom obilaze sela oko Knjaževca.

Potraga Ninoslavom Jovanovićem i Monikom trajala je celu noć, kao i prethodna dva dana.

Mala Monika je nestala u petak, policija je odmah krenula u potragu za njom, a u toku srede postalo je jasno da ju je, po svemu sudeći, oteo Ninoslav Jovanović, osuđivani pedofil koji svoje maloletne žrtve šiša makazama.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za televiziju Prva da MUP neće stati i da, kako je naveo, nijedan čovek neće spavati dok se Monika ne pronađe.

- Očekujem da ovi napori daju rezultat. Svi očekujemo dobru vest. Nadamo se da ćemo moći da je saopštimo građanima uskoro. MUP neće stati, neće spavati nijedan čovek dok se Monika ne pronađe - poručio je Stefanović.

On je zahvalio i lovačkim udruženjima i drugim ljudima koji su se uključili u potragu.

1 / 6 Foto: Filip Plavčić

Jovanović je prvi put za silovanje devojke i devojčice 1996. godine osuđen na deset godina robije i pušten uslovno posle 9 godina, da bi odmah počinio novo krivično delo.

Oteo je i silovao devojčicu od 12 godina, zatim je oteo još jednu devojčicu, koja je uspela da pobegne.

Tada je osuđen na 15 godina, ali mu je sud smanjio kaznu na 12 godina.

Izašao je iz zatvora u januaru prošle godine, nakon čega je preko Fejsbuka uznemiravao žene, a pisao je i na stranici za otkup kose, zbog čega je uhapšen u oktobru prošle godine i u zatvoru proveo pet meseci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.