U POTRAGU ZA MONIKOM PRIKLJUČIO SE I ON: Cela Srbija na nogama, veruje da će je pronaći TOKOM NOĆI!
Foto: MUP

POTRAGA

U POTRAGU ZA MONIKOM PRIKLJUČIO SE I ON: Cela Srbija na nogama, veruje da će je pronaći TOKOM NOĆI!

Kako se već pisalo, u kući rođaka Ninoslava Jovanovića pronađena je ošišana kosa nestale devojčice

Objavljeno:

Policija steže obruč oko Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao "Malčanski berberin", za kog se sumnja da je oteo devojčicu Moniku Karimanović (12) iz sela Suvi Do i sa njom boravio u selu Orešac. Osim velikog broja policajaca, Žandarmerije i meštana, u ovo knjaževačko selo stigao je i direktor policije Vladimir Rebić.

Rebić je izjavio večeras da veruje u ljude iz policije da će uspeti da pronađu i spasu Moniku Karimanović.

- Nadamo se da ćemo je tokom noći pronaći, ljudi će nastaviti pretragu termovizijskim kamerama i tokom noći. To nam je prioritet i sve radimo da je vratimo roditeljima - rekao je Rebić na konferenciji za novinare u selu Orešac, dodajući da su na terenu najbolji operativci.

On je rekao da je u toku potraga i za muškarcem poznatim kao "Malčanski berberin", osumnjičenim za otmicu devojčice, koji je bio u zatvoru od 2006. do 2018. godine zbog seksualnih delikata.

U potagu za nestalom devojčicom uključeni su i psi tragači. Pretražuju se svi napušteni objekti, kuće, šipražja i šume.

Kako se već pisalo, u kući rođaka Ninoslava Jovanovića pronađena je ošišana kosa nestale devojčice, ali i tragovi krvi koji ukazuju da je neko u njoj proveo noć i tu jeo. Takođe, na kući se vide i tragovi obijanja. Prethodno je devojčicin ranac pronađen u šipražju u skrovištu na oko 150 metara od malčanske petlje.

Podsetimo, Monika Karimanović nestala je 20. decembra na putu do škole. Od tada se intenzivno traga za njom, a njena majka je od početka potrage tvrdila da je devojčica oteta.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.