POLICIJA JE NAPRAVILA ZASEDU, SNAJPERISTI NA 100 METARA: Detalji akcije u kojoj treba da bude uhapšen BERBERIN
Foto: Profimedia/MUP

HAOS

POLICIJA JE NAPRAVILA ZASEDU, SNAJPERISTI NA 100 METARA: Detalji akcije u kojoj treba da bude uhapšen BERBERIN

Jovanović, osuđeni silovatelj poznatiji kao Malčanski berberin, danima se skrivao sa detetom u selima u okolini Knjaževca

Objavljeno: 17:14h

Jedinice policija i Žandarmerije opkolile su sela Orešac i Puškar kod Knjaževca tokom potrage za Ninoslavom Jovanovićem koji je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12).

Snajperske jedinice se prema poslednjim nezvaničnim informacijama nalaze na svakih 100 metara!

Jovanović, osuđeni silovatelj poznatiji kao Malčanski berberin, danima se skrivao sa detetom u selima u okolini Knjaževca. Policija je prethodno tokom pretrage u jednom selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama.

U jednoj od obijenih kuća navodno je nađena i posteljina u kojoj je spavao Jovanović, ostaci hrane, keksa, ali prema nezvaničnim informacijama i odsečena kosa za koju se sumnja da pripada nestaloj devojčici Moniki Karimanović (12). Kuća prema nezvaničnim informacijama pripada jednoj njegovoj rođaci.

Devojčica je nestala prošlog petka u 7.25 sati kada je krenula u školu u niškom naselju Brzi Brod. Nakon pet dana potrage Monika je viđena danas kod pruge Niš - Zaječar u mestu Podvis.

Nekoliko svedoka je prijavilo policiji da Jovanović navodno vuče devojčicu ka brdima iznad knjaževačkog sela Orešac.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.