MALA JANA DANAS NE SVEDOČI NA SUĐENJU ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ! Tu je žena koja je VRLO BITNA U OVOM SLUČAJU
Tu je žena koja je VRLO BITNA U OVOM SLUČAJU, Foto: Zorana Jevtić, Emilija Jovanović

suđenje u palati pravde

MALA JANA DANAS NE SVEDOČI NA SUĐENJU ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ! Tu je žena koja je VRLO BITNA U OVOM SLUČAJU

Jana Marjanović svojevremeno je smatrana krunskim dokazom u slučaju ubistva njene majke Jelene

Objavljeno:

Zoran, Miloš i Milica Marjanović nalaze se u Palati pravde gde će biti saslušani povodom ubistva pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 6. aprila 2016. godine u Borči, a za koje je osumnjičen njen suprug Zoran.

U Palati pravde pojavila se i zastupnica male Jane, koja je bila saslušana u aprilu ove godine.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

Jana Marjanović svojevremeno je smatrana krunskim dokazom u slučaju ubistva njene majke Jelene Marjanović. U javnosti se spekulisalo kako je upravo njeno svedočenje doprinelo tome da njen otac bude pušten iz pritvora.

Janino svedočenje dostupno je samo u vidu transkripta.

U aprilu mesecu ove godine saslušana je Janina advokatica, koja joj je po službenoj dužnosti dodeljena u samom finišu dopunjene istrage protiv njenog oca Zorana Marjanovića.

Kako je svedočila mala Jana

Tada petogodišnja Jana opisala je da se igrala sa tatom, a da je mama otišla da trči. Dodala je da se onda "mama izgubila u travi", a da su ona "i tata krenuli da je traže". Tvrdila je da je tata stalno držao za ruku.

Identičnu priču ponovila je i u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koje je osumnjičilo njenog oca Zorana da je brutalno ubio suprugu.

- Sećam se da smo došli tamo i onda smo sišli niz neko brdo, a zatim je mama otišla gore i rekla: "idem ja." Tata i ja smo preskakali vijaču i videli smo da je nema i onda smo je tražili i zvali smo je, ali nje nije bilo - ovako je tada sedmogodišnja Jana opisala tužiocu u Višem javnom tužilaštvu svoj poslednji susret sa majkom. Na pitanje tužioca da li zna gde je njena mama, devojčica je odgovorila:

- Znam. Ona je na nebu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.