OVO JE SNAJKA ZORANA MARJANOVIĆA: Milica će biti saslušana zbog UBISTVA Jelene! Mnogo je bitno ONO ŠTO ĆE REĆI
Milica Marjanovića sa svojim suprugom Milošem u Palati pravde, Foto: Emilija Jovanović

suđenje zoranu marjanoviću

OVO JE SNAJKA ZORANA MARJANOVIĆA: Milica će biti saslušana zbog UBISTVA Jelene! Mnogo je bitno ONO ŠTO ĆE REĆI

Marjanovići su stigli u Palatu pravde, a među njima je i Zoranova snajka, Milica Marjanovića, koja će biti saslušana zbog ubistva pevačice

Objavljeno:

U Palati pravde u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović (33).

Marjanovići su stigli u Palatu pravde, a među njima je i Zoranova snajka, Milica Marjanovića, koja će biti saslušana zbog ubistva pevačice.

Pored nje biće saslušan i njen suprug Miloš Marjanović.

Milica, koja je dosta vremena provodila u kući Marjanovića, podsetimo, iskaz u tužilaštvu dala je krajem januara 2018. Ona je tada govorila o odnosu Jelene i Zorana, njihovom braku, o dešavanjima na dan kada je Jelena nestala, kao i dan kasnije, kada je otkriveno njeno telo u kanalu na nasipu u Crvenki.

foto: Emilija Jovanović

- Ona je ispričala da su Jelena i Zoran imali dobar brak i da je između njih vladala velika ljubav. Navela je da su se, kao i svi bračni parovi, povremeno svađali, ali da je to bilo potpuno bezazleno. Rekla je da je ubeđena da Zoran nikada ne bi naudio Jeleni, a kamoli je ubio, jer ju je jako voleo - ispričao je tada izvor Kurira.

Govoreći o 2. aprilu 2016, kada je Jelena nestala, Milica je u tužilaštvu, navodno, potvrdila da su tog dana Zoran, Jelena i Jana otišli na nasip kako bi Jelena trčala. - Rekla je da je u toku popodneva Zoran pozvao oca i rekao da je Jelena nestala. Vladimir i Miloš su odmah otišli na nasip i ubrzo je veliki broj ljudi krenuo da traži Jelenu.

Zbog toga je veoma bitno šta će reći u današnjem iskazu, očekuje se da će pomoći pri rasvetljavaju ovog ubistva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.