ARKAN JE DOBIO MAGNUM NA VENČANJU sa Cecom: Na slici koju nikad niste videli je LEGIJINA ŽENA (FOTO)
Ceca i Arkan, Foto: Instagram / Legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

ARKAN JE DOBIO MAGNUM NA VENČANJU sa Cecom: Na slici koju nikad niste videli je LEGIJINA ŽENA (FOTO)

Velike ljubav devedesetih.

Objavljeno:

Velike ljubav devedesetih. Uopšte nije tajna da su Željko Ražnatović Arkan i Milorad Ulemek Legija bili veoma dobri prijatelji. Samim tim nije ništa čudno što je na njegovoj svadbi bila prisutna i prva Legijina supruga, Maja Luković, kojoj je Ražnatović bio kum.

Na venčanju Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana se desila zanimljiva stavr.

Instagram profil "Legende devedesetih" donosi još jednu veoma zanimljivu fotografiju - na njoj vidimo Lukovićevu dok predaje, verovatno, svadbeni poklon Arkanu. U pitanju je revolver, po svoj prilici magnum.

Legija i novinarka Maja Luković razišli su se neposredno pre rođenja njihove ćerke Nikolije. Maja se 1998. godine vratila kod roditelja u Toronto, gde se i porodila, a Milorad Ulemek, koji u to vreme još nije bio razveden od Maje, počeo je da živi sa Aleksandrom Ivanović, njegovom aktuelnom suprugom, s kojom ima tri ćerke. Maja je ćerki Nikoliji malo govorila o Miloradu Ulemeku, a Nikolija je prvi put oca videla tek kad je imala devet godina.

foto: Printscreen/Instagram/legendedevedesetih

- Milorada sam upoznala u Erdutu 1992. godine, kada sam kao novinar kanadske televizije došla da izveštavam o događajima u Jugoslaviji. Ljubav između nas je naprosto buknula. Bilo je to ljubavno ludilo, svi su znali koliko se Milorad i ja volimo. Venčali smo se 1994. godine. Kumovi su bili moja prijateljica Sandra i Željko Ražnatović. Od 1998. godine, ona više nije htela da čuje za Ulemeka, a ni on se njoj nije javljao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.