MIRA ŠKORIĆ I NEDA UKRADEN ZARATILE NA SNIMANJU: Znaš li kome se obraćaš?! Meni niko ne može da se unosi u facu!
Neda Ukraden, Mira Škorić, Foto: Damir Dervišagić

POKAZALE ZUBE

MIRA ŠKORIĆ I NEDA UKRADEN ZARATILE NA SNIMANJU: Znaš li kome se obraćaš?! Meni niko ne može da se unosi u facu!

Mira je prokomentarisala da se ne gubi vreme na prekidanje snimanja, jer svi negde žure, pa je oko toga nastala žestoka svađa

Objavljeno:

Nakon skandala s Nadom, usledio je novi sukob, ovaj put između Mire Škorić i Nede Ukraden.

Problem je nastao u studiju, tokom snimanja emisije, kad je Ukradenova zatražila da se popravi ton, jer se loše čuju dok pevaju.

foto: Damir Dervišagić

Gubljenje vremena

Mira je prokomentarisala da se ne gubi vreme na prekidanje snimanja, jer svi negde žure, pa je oko toga nastala žestoka svađa.

- Neda je prišla stolu za kojim su sedeli Mira, Marinko Rokvić, Ana Bekuta i počela da se raspravlja sa Škorićkom. Rekla joj je: „Znaš li kome se obraćaš? Ja imam 50 godina karijere.“ Onda je Mira počela da viče i rekla joj: „Alo, bre, šta ti izigravaš? Sad si postala i tonac! Pa šta onda?“ Toliko su galamile jedna na drugu da se pola nije razumelo šta pričaju - kaže izvor koji je prisustvovao incidentu.

Neda je za Kurir potvrdila da je došlo do svađe.

- Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno - rekla nam je pevačica, dok je Mira ispričala svoju verziju.

foto: Damir Dervišagić

Bogate karijere

- Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute... Nikome nije smetalo, samo Nedi - rekla je Škorićeva.

Bonus video

MUŽA SU JOJ UBILI NA AVALI! Družila se sa ekipom iz VIDIMO SE U ČITULJI, a onda se udala za fudbalera i izgleda BOMBA

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.