OVAJ JELENIN INTERVJU MOGAO BI DA BUDE DEO ODBRANE ZORANA MARJANOVIĆA: Evo o čemu je ona govorila u njemu pre SMRTI
Jelena je govorila da je njen brak sa Zoranom savršen, Foto: Stefan Jokić

ovako je ona govorila

OVAJ JELENIN INTERVJU MOGAO BI DA BUDE DEO ODBRANE ZORANA MARJANOVIĆA: Evo o čemu je ona govorila u njemu pre SMRTI

On je prvi put na sudu progovorio o navodima da je Jelena bila zlostavljana

Objavljeno:
Jovana Korica

Zoranu Marjanoviću sudi se za ubistvo supruge Jelene Marjanović. On je u utorak izneo svoju odbranu u Palati pravde u kojoj je govorio o danu kada je ubijena pevačica, njihovom odnosu, porodici, ali i detaljima sa nasipa. Mnogo puta se spekulisala o tome kako je pevačica trpela u braku, kako je Zoran bio ljubomoran i posesiva, a on je po prvi put na suđenju progovorio upravo o tom segmentu.

Osim što je rekao kako su Jelena i on imali "skoro savršen brak sa malim nesuglasicama" dodao je i kako bi pevačicina majka da joj je ćerka bila maltretirana to prijavila nadležnim organima, a ne bi nakon njene smrti gotovo svakodnevno dolazila u njihovu kuću.

Osvrnuo se i na jedno Jelenino gostovanje u emisiji "Grand Magazin" u kojoj je ona govorila upravo o braku sa njim. Odbrana je tražila od suda da se on uvrsti u dokazni materijal. Tužilaštvo se nije složilo sa ovim zahtevom, ali je sudinica Jelena Škulić rekla da će sud o tome naknadno odlučivati, te da isti dostave na adresu suda.

- Postoji i TV emisija "Grand produkcije" u kojoj je Jelena gostovala pre ubistva i pričala o svom privatnom životu. Tu emisiju mogu pogledati svi i uveriti se da je ona bila srećna i ispunjena žena, zadovoljna i u braku i kao majka. To joj se jednostavno videlo na licu, emocije ne mogu da se sakriju. I zato, na kraju moram da ponovim - ja nisam ubio Jelenu! - rekao je Zoran Marjanović pred sudom.

Jelena je baš u ovoj emisiji govorila o tome kako njena ljubav sa Zoranom traje već 13 godina, kako ga je prvi put videla kada joj je bilo 12 godina i kako se zaljubila u njega na prvi pogled. Pričala je o tome kako se godinama nakon toga nisu videli, a da se ljubav rodila kada su se konačno opet sreli.

- Nismo se videli par godina i onda smo se opet sreli kada mi je bilo 16. Kada sam imala 17 stupili smo u vezu. Zabavljali smo se dugi niz godina i na kraju smo odlučili da to krunišemo brakom. Na sve to kao divan šlag na tortu dobili smo predivnu devojčicu. Ona je pola on, pola ja u jednom - ispričala je Jelena tada.

Dodala je kako sa Zoranom ima divan brak, kako su neprestano zajedno i kako su jedno drugom u svemu podrška, te kako to ne govori samo zato što je pred kamerama.

- Znate kako kažu pred kamerama sve divno, sve bajno... Ne, nije do toga, zaista pomažemo jedno drugom, što se kaže narodski kao nokat i meso. On u svom poslu, delu kompozitora, ja u to upadam pevam demo snimke. Ovamo je on pored mene, zajedno idemo na gostovanja. Kada treba da se smrša idemo, trčimo, kuvamo čajeve, svuda smo zajedno. Odrastala sam u porodici u kojoj su moji mama i tata imali skladan brak, uvek su se podržavali, voleli - što je na prvom mestu i najvažnije. Ta ljubav je srž života. Ljubav je ta koja vezuje - ispričala je Jelena Marjanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.