BIVŠA MI JE I PRE JELENE PAKOVALA PRIČE O UBISTVU: Oglasio se Milinković o slučaju Marjanović!
Dragoje Milinković, Foto: Printscreen/Facebook/Dragoje Milinković

ispovest

BIVŠA MI JE I PRE JELENE PAKOVALA PRIČE O UBISTVU: Oglasio se Milinković o slučaju Marjanović!

Znam da je to pismo poslala moja bivša supruga

Objavljeno:

Bivša žena mi je i ranije „pakovala“ zločine: Dragoje Milinković poriče tvrdnje iz anonimnog pisma o ubistvu Jelene Marjanović.

Znam da je to pismo poslala moja bivša supruga, koja želi da mi napravi pakao od života, već godinama mi smešta - izjavio je u sredu Dragoje Milinković iz Priboja, koji je u anonimnom pismu dostavljenom u beogradsku Palatu pravde označen kao navodni ubica pevačice "Granda" Jelene Marjanović. - Ovim pismom je bačena ljaga na moje ime, i kada budem dokazao na sudu da je to pismo laž, ostaću etiketiran kao ubica do kraja života. Ona me je i preko raznih profila na "Fejsbuku" optuživala da sam ubio i jednog advokata iz Paraćina.

Milinković je u sredu izjavio da nije ubio pevačice, da nije poznavao ni nju, niti njenu porodicu.

- U Borči sam prvi put bio 2018. godine. Spreman sam da to ponovim i na poligrafu. Čim se vratim u Srbiju dokazaću da govorim istinu - izjavio je Dragoje.

Pismo nepoznatog pošiljaoca, koje je poslato iz Švajcarske, i u kojem se između ostalog navodi da je Milinković navodno usmrtio Jelenu sa više udaraca tupim predmetom u glavu, a po prethodnom dogovoru sa njenom svekrvom Zoricom, odjeknulo je u Priboju, ali i u celoj Srbiji, kao bomba.

Žitelji ove varošice koji poznaju Dragoja kažu da se radi o nekadašnjem sportisti i da je svoju karijeru gradio kao čuvar mreže fudbalskog kluba FAP. Zbog svojih odbrana, simpatizeri "kamiondžija", ali i poznanici su ga prozvali Zenga, po čuvenom golmanu Intera iz Milana i reprezentacije Italije. Oni, međutim, navode da je nakon sportske karijere otvorio turističku agenciju i uplovio u privatni biznis, koji je brzo propao. Zbog dugova je napustio ovu sredinu i krenuo put Švajcarske, gde je vrlo brzo ušao u sukob sa zakonom.

foto: Printscreen / Facebook

- Poslednjih godina Dragoje je živeo na relaciji zapadna Evropa - Priboj. Zbog neuspelog biznisa, slovio je u gradu na Limu za sitnog prevaranta. Zaista sam iznenađen kada sam pročitao vest da je umešan u ubistvo pevačice i mislim da je to laž i da mu to neko namešta - kaže Pribojac koji nije želeo da mu pominjemo ime, ali odlično poznaje Dragoja.

Nekoliko žitelja Priboja sa kojima je razgovarao novinar "Novosti" tvrdi da su pre nekoliko dana videli Milinkovića u jednom od lokalnih kafića. Međutim, bilo je i onih koji kažu da nije dolazio mesecima.

U famoznom pismu, između ostalog se navodi da je Dragoje dolazio kod Zorice na seanse, kao i da je ona skovala plan za Jelenino ubistvo, "jer ju je mrzela". Nadalje piše da je Dragoje za to dobio pare, kao i da se nakon zločina slikao sa većom količinom novca na stolu, koju je objavio na "Fejsbuku".

Dragoje, koji već skoro tri decenije živi i radi u Švajcarskoj, navodi da sa bivšom suprugom vodi spor oko imovine, ali i da pred sudom u Kruševcu protiv nje ima postupak zbog otmice i pokušaja ubistva.

- Trojica muškaraca su me otela 2015. godine i mučila, udarala pištoljem u glavu, nakon toga sam ležao u bolnici - kaže Dragoje.

- Ona me je tužila da sam je u sudnici davio šalom, što je potpuna glupost, za to imam svedoke.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.