OTKRIVENI IDIOTI IZ OVČE: Jako je TUŽNO šta su uradili!
Jako je TUŽNO šta su uradili!, Foto: Facebook/‎Mirjana Ivanic Puric

STRAŠNO!

OTKRIVENI IDIOTI IZ OVČE: Jako je TUŽNO šta su uradili!

Na teritoriji Palilule su sve škole, kako kaže, povezane video nadzorom sa policijom

Objavljeno:

Policija je otkrila vandale koji su pre nekoliko dana demolirali vrtić Srna u Ovči i oni će biti uhvaćeni danas ili sutra, izjavio je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i najavio da opština planira sve vrtiće na teritoriji Palilule da poveže putem video nadzora sa policijom.

Jovičić je rekao za Prvu da je tužno i zabrinjavajuće za društvo što su maloletnici uništili vrtić, koji je nedavno bio rekonstruisan i potpuno sređen.

foto: Printscreen/Facebook/Mirjana Ivanic Puric‎

"Obavestili smo policiju, kao što su to učinili i zaposleni u vrtiću. Policija je brzo reagovala i imamo informaciju da će počinioci biti uhvaćeni danas ili sutra", rekao je Jovičić.

foto: Printscreen/Facebook/Mirjana Ivanic Puric‎

Dodao je da ga srce boli što su građani Ovče čekali godinama da se uradi taj vrtić i da sada mora ponovo fasada da se menja.

Jovičić je rekao da su deca svakako bezbedna u Ovči i da će policija biti sve prisutnija u tom naselju.

foto: Printscreen/Facebook/Mirjana Ivanic Puric‎

Na teritoriji Palilule su sve škole, kako kaže, povezane video nadzorom sa policijom i uvedeni su panik tasteri kako bi policija mogla odmah da reaguje u slučaju ako dođe do napada na dete.

"Mi ćemo uraditi projekat sa gradom, videti da obezbedimo finansianje, da sva 34 vrtića na teritoriji opšitne Palilula povežemo sa policijskim stanicama da bi pratili svakog trenutka šta se dešava u noćnim satima. Da je to urađeno policija bi u ovom slučaju videla da se neko kreće oko vrtića i na vreme reagovala", kazao je Jovičić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.