CENE ZA GRČKU SE PREPOLOVILE, TEMPERATURE ISTE! Najbolja šansa za letovanje upravo SADA!
Foto: Promo

travelland

CENE ZA GRČKU SE PREPOLOVILE, TEMPERATURE ISTE! Najbolja šansa za letovanje upravo SADA!

Vrele letnje temperature Vas čekaju u Solunskoj regiji i na Peloponezu do polovine oktobra, a Travelland Vam je obezbedio povoljne cene za odlične hotele!

Objavljeno:

Za sve one koji još uvek nisu otišli na letovanje, "Travelland" ima sjajne ponude: odlične hotele uz još bolje popuste!

"Travelland" je za vas otvoren svakog radnog dana od 9 do 20, subotom do 16h, a radiće i u nedelju 08.09. od 10 do 17h!

Vrele letnje temperature Vas čekaju u Solunskoj regiji i na Peloponezu do polovine oktobra, a Travelland Vam je obezbedio povoljne cene za odlične hotele!

U tradicionalnom ribarskom mestu, ušuškanom u slikovitom zalivu Porto Heli nalazi se Aks Porto Heli 4*. Iz elegantno uređenih soba pruža se očaravajući pogled na more i uređene vrtove, kao i na ostrvo Spetses, na koje se u svakom trenutku lako može stići vodenim taksijem. Jednostavan stil, označen grčkim motivom, komfor, sigurnost i kvalitetna usluga su ono što ovaj hotel nudi svojim gostima. Hotel poseduje restorane u kojima možete probati brojna mediteranska i internacionalna jela, kao i barove, veliki bazen, kompletno opremljenu teretanu, ronilački centar i teren za odbojku na pesku. Uz specijalnu ponudu – all inclusive po ceni polupansiona, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete platiti samo 453€!

foto: Promo

Na prelepoj peščanoj plaži između Platamona i Nei Porija smešten je hotelski kompleks Cronwell Platamon Resort 5* , koji se sastoji od glavne zgrade na 6 spratova i manjih vila. Okružen mediteranskim vrtom, odiše mirom i spokojem i idealan je za opuštajući odmor. Hotel je vrlo pogodan za porodice sa decom, poseduje dečiji bazen, mini klub i igralište, kao i brojne druge rekreativne sadržaje, kako za decu, tako i za odrasle. Gostima su na raspolaganju: tereni za sportske aktivnosti, besplatan internet, restorani, barovi, bazeni, spa centar sa zatvorenim bazenom, velnes centar, sauna… Uz popuste do 57%, dvoje odraslih i dvoje dece do 16 godina 7 noći uz ultra all inclusive uslugu mogu provesti po ceni od 549€!

foto: Promo

Cronwell Sermilia Resort 5* je luksuzni hotelski kompleks smešten na samoj plaži u živopisnoj Paskudiji, na Sitoniji. Hotel sadrži dva restorana, od kojih se jedan nalazi na krovu sa koga se pruža prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, klub za decu, deo za opuštanje sa bibliotekom, spa centar sa saunom, jacuzzi, hamam. Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. Uz razne animacije, tematske večeri i muziku uživo u ovom divnom hotelu zagarantovan je odličan provod. Aktuelni su popusti do 47% pa 7 noći za dvoje odraslih uz all inclusive ponudu možete obezbediti po ceni od 556€!

foto: Promo

Na krajnjem jugu Kasandre, prvog prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paliouri smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečijim igralištem, restoranima i barovima i, naravno, spa centrom. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon. Za ovaj luksuzni hotel aktuelni su popusti do neverovatnih 57%, a cene za 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih kreću se od 1249€!

foto: Promo

Pored Neos Marmarasa izgrađen je veliki hotelski kompleks – Porto Carras, na čak 4 500 ha i 10 km uz more, sa mnoštvom plaža i uvala. Sastoji se iz tri hotela i luksuzne vile: Vilage Inn, Sithonia i Meliton. Kompleks ima sopstvenu marinu, najveću u jugoistočnoj Evropi, veliku privatnu plažu, sopstveni vinograd, najveći teren za golf u Grčkoj, dva nadaleko poznata spa centra sa bazenima sa grejanom morskom vodom, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom... Za one koji i tokom odmora vole da budu aktivni omogućeni su uslovi za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, a tu su i fitnes centri, ronilački, jahački i jedriličarski klub. U restoranima se služe specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, a gosti se uz omiljeno piće mogu opustiti u nekom od barova. Za neizostavan noćni provod tu su diskoteke, a za mališane dečiji klubovi i igrališta. Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia, hoteli iz kategorije 5*, raspolažu velikim brojem komfornih i luksuznih soba, a za oba su aktuelni popusti do 52%!

foto: Promo, Porto Carras

Alexandros Palace Hotel, prelepi hotel sa 5 zvezdica, nalazi se nedaleko od gradića Uranopolisa, oko 110 km od Soluna. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija I luksuznih apartmana. Ovaj hotel vam nudi sve što je potrebno za savršen odmor i uživanje: a la carte restoran, zatvoreni topli bazen, barove na plaži i bazenu, TV salu, večernji ples, živu muziku i još mnogo toga! Takođe, boravak u ovom elitnom hotelu još lepšim će učiniti očaravajući pejzaž: kombinacija prelepog morskog plavetnila i planinskog zelenila koje ga okružuje. U luksuznom hotelu Alexandros Palace, uz popuste do 22%, cene za 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dete do 12 godina kreću se od 424€!

foto: Promo

"Travelland" je za vas otvoren svakog radnog dana od 9 do 20, subotom do 16h, a radiće i u nedelju 08.09. od 10 do 17h!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.