ALKOHOLISAN UBIO MAJKU ZA VOLANOM, a stanje dve devojke iz udesa je sledeće!
Hitna pomoć zbrinula povređene, Foto: Filip Plavčić

najnovije informacije

ALKOHOLISAN UBIO MAJKU ZA VOLANOM, a stanje dve devojke iz udesa je sledeće!

U čeonom sudaru dva automobila u nedelju nešto iza 20 časova u Ulici Prote Stamatovića

Objavljeno:

Dve devojke koje su sinoć povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Jakovo, nakon dijagnostike puštene su na kućno lečenje.

U čeonom sudaru dva automobila u nedelju nešto iza 20 časova u Ulici Prote Stamatovića, starija žena je stradala, dok su dve devojke iz drugog vozila povređene i prevezene u Urgentni centar. Kako je "Blicu" danas potvrđeno iz Urgentnog centra, devojke su nakon dijagnostike puštene kući jer nije bilo potrebe za daljim lečenjem u bolnici.

Podsetimo, do udesa dva automobila marke "golf" registarskih oznaka Rume i "forda" beogradskih tablica, došlo je kada je vozilo kojim je pod dejstvom alkohola upravljao Ž. G. (53) prešlo je u suprotnu traku i direktno se sudarilo sa automobilom kojim je upravljao mlađi muškarac.

Od siline udarca, majka Ž. G, koja je bila na mestu suvozača, preminula je na licu mesta, a kako saznajemo ni jedno od njih dvoje nije imalo sigurnosne pojaseve.

Prema nezvaničnim informacijama, Ž. G. je imao 3,6 promila alkohola u krvi i nakon udesa je izjavio da se ničeg ne seća. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.