DETALJI UŽASA IZ ŽITIŠTA: Violeta NEPOSREDNO pred SMRT imala TELEFONSKI RAZGOVOR!
Majka se zbunila i nije znala broj policije, Foto: Kurir.rs

užasno

DETALJI UŽASA IZ ŽITIŠTA: Violeta NEPOSREDNO pred SMRT imala TELEFONSKI RAZGOVOR!

Nesrećna žena, pola sata pre ubistva telefonom je pozvala svoju majku Ilonku i rekla joj da je Safet pijan i da joj preti

Objavljeno:

Safet S. (53) iz Idvora u noći između srede i četvrtka, nešto malo posle ponoći, u dvorištu porodične kuće u Begejskoj ulici u selu Torak u opštini Žitište, po svemu sudeći zbog ljubomore, mučki je udavio svoju nevenčanu suprugu Violetu N. (35).

Nesrećna žena, pola sata pre ubistva telefonom je pozvala svoju majku Ilonku i rekla joj da je Safet pijan i da joj preti.

Majka se zbunila i nije znala broj policije, pa je ponovo nazvala ćerku i javio joj se Safet i rekao da je otišla kod brata.

Nešto kasnije u njenu kuću u komšiliku, došla je policija i saopštila joj da je njena ćerka ubijena.

foto: Kurir.rs

Ispred kuće gde se zločin dogodio majka Ilonku i Violetina godinu dana starija sestra Jasmina oplakuju nesrećnu Violetu, koja je kako kažu i ranije imala problema sa Safetom, sa kojim je u vezi 5-6 godina, a nisu imali dece.

Safet koji je uhapšen neposredno nakon ubistva, imao je dva prethodna braka, ali ne i dece, dok je Violeta za sobom ostavila sedmoro, uglavnom maloletne dece iz prethodnog braka.

BONUS VIDEO:

Razgovor sa ocem ubice iz Jabukovca (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.