OVO JE VIOLETA, MAJKA SEDMORO DECE KOJA JE DANAS ZADAVLJENA! Safet se napio pa je UBIO GOLIM RUKAMA!
Ubijena Violeta N., Foto: ZRENJANINSKI.COM / PRIVATNA ARHIVA

tuga!

OVO JE VIOLETA, MAJKA SEDMORO DECE KOJA JE DANAS ZADAVLJENA! Safet se napio pa je UBIO GOLIM RUKAMA!

Prema rečima očevidaca, ubica je kobne večeri verovatno bio u alkoholisanom stanju. Pretpostavlja se da je suprugu zadavio rukama

Objavljeno:

U selu Torak kod Žitišta uhapšen je Safet S. (53) zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće zadavio suprugu Violetu N. (35).

Nesrećna žena je prema nezvaničnim informacijama imala sedmoro dece iz prvog braka. Deca žive u Idvoru kod njenog prvog muža.

Prema rečima očevidaca, ubica je kobne večeri verovatno bio u alkoholisanom stanju. Pretpostavlja se da je suprugu zadavio rukama.

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova i predsednik Radne grupe za sprečavanje nasilja u porodici Biljana Popović Ivković potvrdila je da se noćas u mestu Torak kod Žitašta dogodilo porodično ubistvo.

Kako je rekla, sumnja se da je muž u dvorištu kuće zadavio nevenčanu suprugu Violetu N (35).

"Prvi rezultati istrage pokazuju da je u tom trenutku bio pod dejstvom alkohola, a policiji do sada nije bilo prijavljeno bilo kakvo nasilje u ovoj porodici", rekla je Popović Ivković.

Ona je istakla da je policija brzom reakcijom uhapsila Safeta S. zbog sumnje da je ubio tridesetpetogodišnju nevenčanu suprugu i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti prveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Espreso.co.rs / Zrenjaninski.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.