ZGRABILI SU ME ZA VRAT I ODVUKLI! Srpkinja oteta u Italiji ispričala policiji detalje! Ali nešto se tu ne uklapa!
Pokušali su da je kindapuju, Foto: Printscreen

PREŽIVELA PAKAO

ZGRABILI SU ME ZA VRAT I ODVUKLI! Srpkinja oteta u Italiji ispričala policiji detalje! Ali nešto se tu ne uklapa!

Filmska otmica sa crnim kombijem i maskiranim kidnaperima dogodila se u sredu pre podne na trgu San Karla pre brojnim svedocima

Objavljeno:

"Pokušali su da me zadave, zgrabili su me za vrat i odvukli u kombi", ispričala je policajcima 35-godišnja Srpkinja koju su trojica Nemaca kidnapovala u sredu u centru Torina.

Filmska otmica sa crnim kombijem i maskiranim kidnaperima dogodila se u sredu pre podne na trgu San Karla pre brojnim svedocima, a žrtva je spasena ubrzo nakon što su prolaznici alarmirali policiju koja je pojurila za kombijem.

Policajci su je pronašli u crnom "folksvagenovom" vozilu bosu, vezanu kablovima i kanapima, a sa njom su bila i trojica otmičara koji su uhapšeni dok su pokušavali da se pritaje na obližnjem privatnom parkingu.

- Tvrdila je da nikoga od uhapšenih muškaraca ne poznaje, a očevici nemile scene ispričali su istražiteljima da, iako je delovala uplašeno dok su je uvlačili, to nije u tolikoj meri koliko se očekuje za ženu koju pokušavaju da otmu - objašnjava izvor.

Kod 35-godišnjakinje je tada pronađeno i 2.700 evra, što tamošnji istražitelji smatraju izuzetno sumnjivim, budući je Srpkinja ispričala da je u italijanski grad došla turistički, piše portal "Republika".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.