MAJKA BLIZANACA VUKA (8) i NAUMA (8) NA LEKOVIMA, OBNEVIDELA OD TUGE: Borila se 10 godina da ih rodi!
Poginuli blizanci s ocem, Foto: Printscreen/facebook

Velika tragedija

MAJKA BLIZANACA VUKA (8) i NAUMA (8) NA LEKOVIMA, OBNEVIDELA OD TUGE: Borila se 10 godina da ih rodi!

Slavica Pešić ostala je bez svoja dva sina, osmogodišnjih Vuka i Nauma Pešića, koji su zajedno sa svojim ocem Aleksandrom i bakom Stanicom poginuli u udesu na auto-putu

Objavljeno: 06.08.2019. 12:51h
  • 123

Šumadijskim selom Oplanić, gde su živeli poginuli blizanci Vuk (8) i Naum (8) Pešić, juče su odzvanjali leleci. Niko ne može da veruje da su malena braća zauvek otišla. Meštani kažu da je najteže njihovoj majci Slavici, koja od bola ne može da stoji na nogama.

foto: Printscreen/facebook


Po tela nastradalih mališana juče je otišao njihov ujak Rade. Komšije se pitaju kako će majka preživeti kada joj dva sanduka stignu u kuću.

- Slavica ne zna za sebe od bola. Ne može ni da hoda i samo ćuti. Pod lekovima je. Dugo se borila da dobije potomstvo. Deset godina se lečila i trudila i na kraju je dobila svoje dečake. I sad, eto šta se desilo... Tragedija! U sekundi je ostala bez obojice. Majčino srce to ne može da podnese. Njena tuga je neopisiva. Eno je u kući, kao senka - pričaju komšije koje su se okupile ispred kuće u Oplaniću.

 

Hiljade ljudi su prošle kroz kuću tuge od subote, kada su dečaci poginuli u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kada je na "sitroen" u kome su bili sa ocem Aleksandrom (42) i bakom Stanicom (75) otpozadi naleteo finski državljanin albanskog porekla Adem Smail (49). Podsetimo, u nesreći su poginuli i Aleksandar i Stanica.

foto: Printscreen/facebook


Naum i Vuk biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Oplaniću, a u čitavoj opštini Knić današnji dan proglašen je danom žalosti.

- Svi sveštenici sa teritorije opštine Knić danas u podne služiće opelo za pokoj duše nedužnim žrtvama jezive nesreće - kaže naš izvor.

Komšije izlaze iz kuće držeći se za glavu i brišući suze.

- Bili su veseli dečaci. Išli su tuda drumom u školu, svakome se javljali. Osmeh nisu skidali sa lica. Trčkarali su, veselili se. Preslatki su bili. Sada su sa anđelima, mali anđeli - kaže komšija.

Od stradale braće oprostili su se i članovi KUD "Gornja Gruža Toponica", gde su oni igrali folklor.


- Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo sve prijatelje da je naš KUD ostao bez dva divna dečaka. Blizanci Naum i Vuk Pešić tragično su izgubili život u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kada su krenuli na letovanje. Upućujemo najiskrenije saučešće porodici i prijateljima - naveli su iz KUD.

 

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media