SRPSKA NASTAVNICA UMRLA JE NA SICILIJANSKOM LETOVALIŠTU! Kad su izvukli telo, svi su gledali u NJENU LEŽALJKU
Ilustracija, Foto: Printscreen / Youtube

TRAGEDIJA

SRPSKA NASTAVNICA UMRLA JE NA SICILIJANSKOM LETOVALIŠTU! Kad su izvukli telo, svi su gledali u NJENU LEŽALJKU

Njeno telo je more izbacilo na jedinoj tački koja je nepristupačna za kupače zbog ogromnog stenja i kamenja

Objavljeno:

Žena iz Srbije, koja je bila na odmoru u sicilijanskom letovalištu, umrla je na plaži u nedelju pod nepoznatim okolnostima. Kako beogradski mediji saznaje, reč je o penzionisanoj nastavnici iz Loznice. U Ćefalu je došla 11. jula.

- Za sve nas je neshvatljivo kako je nastradala. More je plitko u tom delu. Potrebno je da pređete nekoliko stotina metara da uđete u vodu do pojasa. Tog dana je pritom bila oseka, umerena vrućina i vrlo prijatan vetrić. Plaža puna, prost nemoguće da ne primetite da se neko davi. Plus, na svakih 500 metara spasioci. Obezbeđenje plaže je zaista izuzetno - priča za Telegraf.rs očevidac.

- Njeno telo je more izbacilo na samom kraju plaže, jedinoj tački koja je nepristupačna za kupače zbog ogromnog stenja i kamenja. Hitna pomoć i policija su stigli u roku od nekoliko minuta. Lekari su učinili da je reanimiraju, ali bez uspeha. Šta se dogodilo, zaista je misterija. Njene stvari su ostale na ležaljci na plaži koja pripada hotelu, a iz mora je izvučena dobrih 700 metara dalje - dodaje naš izvor.

- Žene sa kojima je bila na izletu rekoše da se pre dva meseca penzionisala. Dodala bih, ta tura je na letovanju u Ćefaluu bila od 11. do 21. jula. Ona se utopila veče uoči povratka sa letovanja - ispričao je očevidac ovog nemilog događaja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.