OSTAVILA PRSTENJE I NESTALA BEZ TRAGA: Vesna 3 i po godine traži ćerku, U JANUARU JE DOBILA JEZIVU PORUKU
Biljana Đorić, Foto: kraljevo.biz

POTRESNA PRIČA

OSTAVILA PRSTENJE I NESTALA BEZ TRAGA: Vesna 3 i po godine traži ćerku, U JANUARU JE DOBILA JEZIVU PORUKU

Majka očajna, već bila žrtva prevare

Objavljeno:

Sa samo 19 godina, Biljana Đorić je proglašena nestalom. Od 2. decembra 2015. majka Vesna je nije videla, poljubila, zagrlila. Za ovu hrabru ženu vreme je stalo i jedino što oseća je praznina u srcu, tuga i neizreciva bol, toliko jaka da se razbolela i završila u bolnici za praznike, prenose beogradski mediji.

Kako se početkom 2019. pisalo, veliki broj ljudi saoseća sa njom, ali postoje oni koji su pokušali da je prevare. Krajem 2018. godine nepoznata osoba joj je tražila 40.000 evra da joj "pronađe" ćerku, a u januaru ove godine neko joj je rekao da zna gde je Biljana.

- Tri i po godine kako ništa ne znam o mom anđelu. I posle ovoliko vremena i dalje ne znam da li je gladna, žedna, da li je neko maltretira i da li ima načina da se javi. Da ima sigurna sam da ne bi mogla da izdrži da ne pita za sestre, brata. Znam da je tako, kao što znam da neko prikriva istinu i zna šta je sa mojom Biljom. Zato još jednom molim one što znaju da se jave, jer ničija se sudbina ne zna. Zamislite da se to dešava vašim sestrama, majkama, šta biste vi radili? - stoji u statusu slomljene majke.

Ona u istom obraćanju navodi i da "neće odustati od potrage, te da živi za poziv svog deteta".

- Ja neću odustati, boriću se do poslednjeg atoma snage da saznam istinu. Biljo, volimo te puno i čekamo da nam se javiš i izbaviš nas iz ovog pakla. Znaj da živimo za taj dan i tvoj poziv i znamo da nas nećeš izneveriti. Volimo te. Zamolila bih prijatelje da podele ovu objavu, jer možda nekome proradi ljudskost u sebi i dođem do informacije - napisala je Biljanina mama, Vesna, više kao vapaj nego molbu.

Ostavila sve na kiosku i nestala

Da podsetimo, Biljana Đorić nestala je 2. decembra 2015. godine. Poslednji put je viđena na jednom kiosku u Kraljevu gde je ostavila pasoš, mobilni telefon i zlatno prstenje. Rekla je samo "doći će neko po ovo", i od tad joj se gubi svaki trag.

Majka je ulagala sve napore da nađe ćerku, a onda je u decembru 2018. godine sa lažnog profila, dobila informaciju da se Biljana nalazi u Dubaiju.

- Javila mi se, meni nepoznata žena, na moj profil na Fejsbuku. Rekla mi je da pozovem drugu ženu koja ima "kontakte" i koja će mi pomoći da nađem ćerku. Pozvala sam je i ona mi je tražila 40.000 evra da bi poslala "čoveka" da vrati Biljanu. Objasnila mi je da novac traži zbog troškova - ispričala je Vesna Đorić.

Ona se ponadala da će konačno saznati gde joj se nalazi ćerka. Da će ugledati njene oči, čuti njen glas... Odmah je počela da razmišlja kako da sakupi novac.

Prva misao joj je bila da će sve da uradi da vidi ćerku. Ali, onda je obavestila inspektora da je dobila tu informaciju. Rekao joj je da nikako ne daje novac, jer se radi o prevari.

Vesni se opet slomilo srce, a praznina u njemu postala je još veća. Opet je izgubila Biljanu.

Poruka da živi sa dečkom

A, onda je početkom januara 2019. godione ponovo dobila nadu kad je stigla nova poruka.

- Opet mi je neka druga nepoznata osoba javila da je videla Biljanu u Kraljevu. Rekla mi je da ona živi sa momkom i dala mi njegovo ime. Odmah sam prijavila policiji. Proverili su tu informaciju i rekli mi da to nije istina - pričala nam je tada Vesna Đorić.

Sutradan se nepoznata osoba opet javila. Kako je ispričala Biljanina majka, rekla je da joj je sigurno videla ćerku u Kraljevu. Međutim, Vesna ni danas ne zna gde joj je ćerka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.