MOLI TE MAJKA, DAJ MI MAKAR NEKI ZNAK DA SI ŽIVA: Biljana je nestala pre tri godine, a reči njene majke KIDAJU DUŠU
Biljana Đorić, Foto: Printscreen/Facebook

lomi srce

MOLI TE MAJKA, DAJ MI MAKAR NEKI ZNAK DA SI ŽIVA: Biljana je nestala pre tri godine, a reči njene majke KIDAJU DUŠU

Biljana se nalazi i na žutoj Interpolovoj poternici, ali ona nije javna, već u nju mogu imati uvid samo zaposleni u Interpolu

Objavljeno: 21:47h

Vesna Đorić, majka Biljane Đorić, studentkinje iz Mataruške banje koja je nestala 2. decembra 2015. godine u Kraljevu, na svom Fejsbuk nalogu i dalje moli za bilo kakvu informaciju o nesrećnoj devojci.

- I opet molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju da mi jave. A vi koji znate, a ćutite, od vas mi je dovoljno samo: "živa je". Ako se plašite da ćete odgovarati, obećavam vam da nećete. Samo javite, makar i sa lažnog profila - kaže uz nekoliko Biljaninih fotografija njena majka Vesna.

Ovo je samo poslednja u nizu objava koje Vesna gotovo svakodnevno objavljuje, a posvećeni su Biljani. U pojedinim objavama se obraća direktno njoj, evocira uspomene preživljene sa ćerkom, a u pojedinim moli za pomoć i informacije.

- Nova godina, svi smo na okupu, samo tebe nema. Kako je nama, da li možeš da zamisliš? Majka ceo dan plače i maštam kako se spremaš za doček. A sada razmišljam gde si, da li si gladna, da li ti je hladno? Moli te majka, daj mi neki znak bar da si živa, da misliš na mene, olakšaj majčinu bol. Znaj da si mi stalno u mislima i čestitam ti Novu godinu gde god bila samo da si mi živa i zdrava. Volimo te svi. Čeka će majka celu noć bar neki znak. Sve ti je oprošteno. Ljubim te puno, puno - objavila je Vesna na veče dočeka Nove godine.

U komentarima na objave, Vesna Đorić prima poruke podrške od mnogobrojnih ljudi koji pomno prate dešavanja vezana za ovaj slučaj.

Podsećamo, Biljana Đorić iz Mataruške Banje nestala je 2. decembra 2015. goidne, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Ona je te večeri iz Kosovske Mitrovice do Kraljeva doputovala popodnevnim vozom. Sa železničke stanice otišla je do Dositejeve ulice. Odatle taksijem do "Zadužbine", gde je na šalteru kioska – menjačnice ostavila pasoš i mobilni telefon uz reči "doći će neko ovo da uzme".

Nakon dve nedelje ronioci Žandarmerije su više puta pretražili rečno korito i obale Ibra, ali ništa nisu našli.

Informacija da je Biljana ostavila dokumenta u kiosku, izazvala je njenu majka Vesnu da konsultuje psihologe da daju svoje mišljenje o tom detalju u istrazi, koji su ustanovili, prema njenim rečima, da je Biljana želela da se sakrije, ali ne i da se ubije.

Roditelji, Goran i Vesna su Biljanu tražili i po manastirima i u Kosovskoj Mitrovici gde je studirala, pisali su i Patrijaršiji, ali odgovor nisu dobili.

- Svakog dana popijem punu šaku lekova za smirenje. Prepušteni smo sami sebi, a osećamo da i ostala naša deca, pate. Nestala je devojka, živo biće, a mi ništa ne znamo – kazala je početkom 2018. godine majka Vesna Đorić.

Biljana se nalazi i na žutoj Interpolovoj poternici, ali ona nije javna, već u nju mogu imati uvid samo zaposleni u Interpolu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.