DA SRCE PREPUKNE: Mala Luna (3) koju je majkin dečko svirepo ubio sahranjena uz pesmu koja KIDA DUŠU! Ogromna tuga!
Foto: Facebook

tuga...

DA SRCE PREPUKNE: Mala Luna (3) koju je majkin dečko svirepo ubio sahranjena uz pesmu koja KIDA DUŠU! Ogromna tuga!

U Negotinskom selu Slatina u četvrtak je sahanjena mala Luna

Objavljeno: 31.05.2019. 09:43h
  • 7

U domu devojčice u negotinskoj Slatini od ranog jutra komšije su dolazile da izjavljuju saučešće i da podele tugu sa njenim ocem Draganom. Kako je rečeno, organi reda, iako su prvobitno najavili da će dopustiti, ipak nisu dozvolili majci koja se nalazi u pritvoru da prisustvuje sahrani svoje ćerke.

"Dragan nije imao ništa protiv da njegova supruga prisustvuje sahrani. Želeo je samo, kako mi je kazao, da je pita kako je mogla da dozvoli da joj Zoran ubije dete", ispričao je njegov brat.

On kaže da je Vesna i ranije varala supruga, ali da joj je on svaki put opraštao.

"Kada je pre mesec i po dana pobegla kod Zorana u Prahovo, Dragan je molio Vesnu da se vrati kući da bi zajedno odgajali decu, jer sa njom, pored ćerke, ima i sina. Međutim, ona je bila izričita u tome da ne želi da se vrati".

 

Draganov brat je kazao da je telo deteta porodica dobila u, kako je rekao, "užasnom stanju":

"Ručice su joj bile polomljene. Lice joj je bilo potpuno otečeno, a deo uha otkinut. Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi ljudi koji su takve povrede mogli da nanesu nedužnom detetu".

U Negotinskom selu Slatina u četvrtak je uz zvuke pesme "Tiho noći, moje zlato spava" sahranjena malena Luna, koju je dečko njene majke zverski pretukao nasmrt, pa njeno telo bacio sa terase

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media