OTKRIVEN UZROK STRAVIČNE NESREĆE KOD RUME: Poginula je cela porodica! MLADOŽENJA, OTAC I BRAT! TUGA!
Nastradali momci, Foto: Kurir

užas

OTKRIVEN UZROK STRAVIČNE NESREĆE KOD RUME: Poginula je cela porodica! MLADOŽENJA, OTAC I BRAT! TUGA!

Prvi rezultati istrage udesa između Donjih Petrovaca i Rume, u kom su poginula tri člana porodice Jovanović. Do nesreće je dovelo prekoračenje brzine i konzumiranje alkohola

Objavljeno:

Prekoračenje brzine i alkohol glavni su uzroci saobraćajne nesreće u kojoj su poginule tri osobe, tri teže povređene, a jedna lakše na putu između Donjih Petrovaca i Rume, pokazuju prvi rezultati istrage.

Povređeni šesnaestogodišnjak N. P. iz Golubinaca, iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici hitno je transportovan za Tiršovu u Beograd, dok je zdravstveno stanje kod Nageline N. (27) iz Nikinaca zasad stabilno, kažu za "Novosti" u sremskomitrovačkoj bolnici. Vozač automobila Zoran Jovanović (45) smešten je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine i on je i dalje u teškom stanju.

Samo nekoliko sati pre nesreće Marko Jovanović (19) zaprosio je buduću mladu Klaudiju i odredili su 25. maj za venčanje. Na povratku kući, u saobraćajnoj nesreći poginuo je nesuđeni mladoženja zajedno sa ocem Miroslavom Jovanovićem (37) i rođenim bratom Mirkom Jovanovićem (17) iz Starih Banovaca.

Ostalih troje koji su bili u vozilu "reno laguna", koji je sleteo sa puta pa udario u banderu, vatrogasne službe zajedno sa hitnom uspele su da transportuju do bolnice.

- U sredu su kod nas, u ranim jutarnjim satima, dovezene četiri osobe. Dvoje sa teškim telesnim povredama je operisano u našoj ustanovi, dok je 45-godišnji muškarac prevezen u KC Vojvodine, a dvadesetjednogodišnjak, kod kojeg su bile kontatovane lakše povrede kolena, pušten je na kućno lečenje - priča za naš list hirurg dr Stevan Mošić.

Prema njegovim rečima, dečak N. P. je zadobio veoma teške telesne povrede.

- Kod njega je bila odvaljena žučna kesa, pa prelom karlice, povreda jetre sa krvarenjem, teška povreda levog plućnog krila, povreda mokraćne bešike i otvoren prelom lobanje. Dečaka smo nakon hitne operacije transportovali u Dečiju kliniku u Beograd - navodi dr Mošić, dodajući da je Nagelina, inače Miroslavljeva supruga, zadobila teške povrede slezine i grudnog koša sa prelomom svih rebara, povredu levog plućnog krila, grudnih pršljenova sa karlicom, kao i prelom lopatice.

Još nije poznato kada će biti sahrana oca i njegova dva sina.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.