POGINULA CELA PORODICA, MLADOŽENJA, OTAC I BRAT: Detalji užasne nesreće kod Rume! DVOJE IH JE BILO U GEPEKU!
Poginuli momci, Foto: Kurir / Privatna arhiva

TRAGEDIJA!

POGINULA CELA PORODICA, MLADOŽENJA, OTAC I BRAT: Detalji užasne nesreće kod Rume! DVOJE IH JE BILO U GEPEKU!

U nesreći su poginuli mladoženja Marko J. (19) iz Starih Banovaca, njegov otac Miroslav J. (37) iz Krčedina, kao i Markov maloletni brat i Mirko J. (17), takođe, iz Starih Banovaca

Objavljeno:

Troje mladih poginulo je, a četvoro je povređeno u ataru sela kod Rume oko dva sata posle ponoći i to kada su se vraćali od mlade. Automobil "reno laguna" sleteo je s puta i zakucao se u banderu.

U nesreći su poginuli mladoženja Marko J. (19) iz Starih Banovaca, njegov otac Miroslav J. (37) iz Krčedina, kao i Markov maloletni brat i Mirko J. (17), takođe, iz Starih Banovaca.

Kako Kurir saznaje, u automobilu je bilo osmoro putnika, od čega dvoje u gepeku, koji su zadobili teške telesne povrede. Vozač je, iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad autom na pružnom prelazu i zakucao se u banderu. Troje poginulih sedeli su na zadnjem sedištu.

foto: kurir, Profimedia

U teškom stanju nalazi se N. P. (16) iz Golubinaca, dok je teške telesne povrede zadobila Nagelina N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povređen Aleksandar D. (21) iz Golubinaca.

Porodica se od nastradalih oprostila i na društvenim mrežama. Svadba je bila zakazana za 26. maj

Policija je obavila uviđaj na licu mesta.

(Espreso.co.rs / Kurir / J. Rafailović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.