NOVINARKA ESPRESA POKUŠALA JE DA RAZGOVARA SA JUTKOM! On je kao pokvarena ploča ponavljao 3 REČI (VIDEO)
On je kao pokvarena ploča ponavljao 3 REČI, Foto: Printscreen

ne da se!

NOVINARKA ESPRESA POKUŠALA JE DA RAZGOVARA SA JUTKOM! On je kao pokvarena ploča ponavljao 3 REČI (VIDEO)

Jeličiću se sudi po tužbi Marije Lukić za sekusalno uznemiravanje

Objavljeno: 16:59h
Milica Božinović

Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, doskorašnjem predsedniku opstine Brus, bilo je zakazano u rsedu 11 časova u Osnovnom sudu u Brusu, ali je glavni pretres odložen, jer Jeličićeva advokatica nije mogla da prisustvuje. Ona je sudu poslal dopis putem og traži odganje, jer kako je navela, u isto vreme izma zakazno još jedno suđenje u Višem sudu u Nišu.

Jeličiću se sudi po tužbi Marije Lukić za seksualno uznemiravanje

Više o detaljima suđenja pročitajte ovde:

Inače, Jeličiću su nakon izlaska iz sudnice i odluke o odlaganju glavnog pretresa pristalice aplaudirale i skandirale "Jutka, predsedniče", dok im je on slao poljupce, a pojedine gospođe je i zagrlio.

Na pitanje kako se osećao u tom trenutku, Jeličić je za Espreso rekao:

- Pitajte narod sve, narod sve zna. Devedeset odsto ljudi je uz mene, to znači da nisam loš. Da sam normalan, da nisam nenormalan...

Sve vreme smo pokušavali da dobijemo odgovore na pitanja od Jeličića, ali je njegov prijatelj upadao u reč. U pitanju je isti čovek koji je delio nage fotografije žene za koju tvrde da je Marija Lukić.

Gospodin koji je dao slike ispred suda ponavljao je da je gospodin Jeličić uradio najviše od svih dosadašnjih moćnika, kao i da je "narod iza Jutke".

Jutka nam je na pitanje o optužbama samo rekao "pitajte narod Brusa".

Na postavljeno pitanje da li će njegova zamena na mesto predsednika opštine Brusa biti dostojna rekao je: "Videćemo".

O verbalnom sukobu koji je imao sa Borovićem tokom suđenja, kada je on pitao Jeličića zašto ga gleda, Jutka je za Espreso rekao:

- On je gledao u mene, ja sam gledao u tužioca. Šta ima ja u njega da gledam, ne zanima me.

Kada smo ga upitali da li je danas poželeo nešto da kaže Mariji Lukić, Snežani Bojić ili Danijeli, ženama koje su ga optužile za seksualno uznemiravanje, Jeličić je odmahivao glavom.

Što se tiče fotografija na kojima je navodno Marija, a koje je mladić iz Jutkine podrške delio novinarima ispred suda, Jeličić navodi da s tim nema ništa.

Na našu konstataciju da mnogo meštana Brusa neće da govori, jer se plaši upravo njega, Jeličić je rekao: "Sad nisam predsednik, čega se plaše? Brus ima novog predsednika."

Kako je izgledao razgovor ekipe Espresa i šefira opštine Brus pogledajte ovde:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.