HAPŠENJE I ZAPLENA DROGE U NOVOM SADU: Osim narkotika pronađena municija i BOMBA!
Zaplena u Novom Sadu, Foto: MUP

EFIKASNA AKCIJA

HAPŠENJE I ZAPLENA DROGE U NOVOM SADU: Osim narkotika pronađena municija i BOMBA!

Osumnjičenim M.I. i M.Lj. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su oko četiri kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će zbog istog krivičnog dela protiv jednog maloletnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pretresom stana M.I. (1961), pronađeno je više od 3 kilograma marihuane i oko 590 grama amfetamina, ali i ručna bomba i municija različitog kalibra zbog čega se on tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresima stanova M.Lj. (1995) i jednog sedamnaestogodišnjaka policija je pronašla 80 grama amfetamina, 50 tableta „ekstazija“ i manju količinu marihuane.

Osumnjičenim M.I. i M.Lj. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.