DA LI SE SEĆATE OVE PEVAČICE? Na vrhuncu slave je NAPUSTILA ESTRADU! Danas je DOKTORKA i OVAKO izgleda (FOTO)
Dajana Penezić bila je velika nada srpske estrade, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

DA LI SE SEĆATE OVE PEVAČICE? Na vrhuncu slave je NAPUSTILA ESTRADU! Danas je DOKTORKA i OVAKO izgleda (FOTO)

U svet estrade kročila je kao veoma mlada

Objavljeno:

Iako ima malobrojnih izuzetaka i svetlih primera koji se mogu pohvaliti fakultetskim diplomama, pripadnike domaće estradne scene bije glas da su nepismeni i neobrazovani. Međutim, postoje i oni kojima je draže i značajnije da u rukama umesto mikrofona drže diplomu državnog fakulteta, što je slučaj sa nekada popularnom folk pevačicom koja je u zenitu slave rešila da napravi potpuni preokret.

foto: Printscreen

Pevačica Dajana Penezić u svet estrade kročila je kao veoma mlada. Okupila je ekipu renomiranih autora, poput Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, i svoj prvi studijski album, sa kojeg su se izdvojile pesme “Levo, levo”, “Sledeći” i “Motor” objavila je pre tačno jedanaest godina.

foto: Printscreen

Ipak, najveći uspeh doživljava 2009. godine, kada je objavila pesmu “Adrenalin”, koja se dugo nalazila u samom vrehu domaćih top lista. Iako je sve ukazivalo na to da joj se smeši uspešna muzička karijera, zgodna Užičanka je u jednom trenutku odlučila da se povuče i u potpunosti se posveti studijama na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

foto: Printscreen

Ona se pre četiri godine pohvalila diplomom državnog fakulteta i zvanjem doktorke, što je oduševilo sve njene prijatelje, ali i celokupnu javnost. Tada je, takođe, najavila svoj povratak na muzičku scenu, međutim, izgleda da je prevagnula ljubav prema medicini, zbog čega je, kako stvari stoje, od estrade odustala.

Bonus video

KARLEUŠA SKINULA CRNINU ZA MAJKOM DIVNOM: Jelena došla na snimanje Zvezda Granda, projurila bez reči u STUDIO, a svi su gledali samo u njenu kratku frizuru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.