BABA COKA OPTUŽENA ZA UBISTVO: Dopunjena optužnica protiv penzionerke koja je IZREŠETALA GRAĐEVINSKOG INVESTITORA
Stojanka Stojanović Coka, Foto: Vladimir Sporčić

POKRENUT POSTUPAK

BABA COKA OPTUŽENA ZA UBISTVO: Dopunjena optužnica protiv penzionerke koja je IZREŠETALA GRAĐEVINSKOG INVESTITORA

Tužilaštvo je 5. marta završilo sve što je sud naložio

Objavljeno:

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je dopunjenu optužnicu protiv penzionerke Stojanke Stojanović Coke (71), koja je u septembru prošle godine iz pištolja ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (58) na opštini Zvezdara.

Završena su sudskomedicinska veštačenja, kao i balističko veštačenje, koje je Viši sud naložio kada je u februaru ove godine ukinuo optužnicu i vratio je tužilaštvu na dopunu.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, tužilaštvo je 5. marta završilo sve što je sud naložio.

- Viši sud koji je preispitivao optužnicu zaključio je da je u istrazi došlo do propusta u vezi sa balističkim veštačenjem, pa je naloženo da se ti nedostaci otklone. Tokom istrage obavljena su i neuropsihijatrijska veštačenja koja su dala oprečne rezultate. Jedna grupa veštaka smatra da je Stojanovićeva neuračunljiva i da joj se zbog toga ne može suditi, dok druga ocenjuje da je ona procesno sposobna. Sada je sve to razjašnjeno - naveo je Informerov izvor, ali nije želeo da otkrije koja je konačna procena psihijatrijskih veštaka o Cokinoj uračunljivosti.

Podsetimo, ubistvo u Ulici Vučićev prolaz zabeležile su sigurnosne kamere, a na snimku se jasno vidi kako Stojanovićeva, sa kačketom na glavi, prilazi Trifunoviću, a potom iz torbe vadi pištolj i puca u njega. Nakon zločina ona je mirno otišla u svoju kuću, gde se presvukla i legla u krevet.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.