TRENER NAMAMIO DEČAKA (15) U STAN PA GA SILOVAO?! Užas u Novom Pazaru!
Ilustracija/ Dečak je seksualno zlostavljan, Foto: Pixabay/Ilustracija

strašno!

TRENER NAMAMIO DEČAKA (15) U STAN PA GA SILOVAO?! Užas u Novom Pazaru!

Ovim povodom nisu se oglašavali ni Policijska uprava u Novom Pazaru ni škola čiji je đak navodno silovani dečak, a na telefonske pozive nije se javljao ni direktor škole

Objavljeno: 15.03.2019. 22:38h
  • 2

Policija je u petak privela dvadesetosmogodišnjeg fudbalskog trenera iz Novog Pazara zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu seksualno iskorišćavao petnaestogodišnjeg dečaka, učenika osmog razreda novopazarske osnovne škole, koga je trenirao. U trenutku slanja izveštaja trener je saslušavan, pa nije saopšteno da li će mu biti određen pritvor.

Ovim povodom nisu se oglašavali ni Policijska uprava u Novom Pazaru ni škola čiji je đak navodno silovani dečak, a na telefonske pozive nije se javljao ni direktor škole.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je Novopazarac koji ima manju fudbalsku školu i na terenima u gradu individualno trenira talentovane dečake. On je neko vreme boravio u jednoj zemlji Evropske unije gde je, kako "Novosti" saznaju, takođe hapšen zbog istih krivičnih dela.

 

Prema nezvaničnim informacijama, dečak se u poslednje vreme neobično ponašao, ćutao je i povlačio se u sebe, što su primetili njegovi drugovi i nastavnici, ali i ukućani, pa su sa njim razgovarali školski psiholog i pedagog. Dečak im se na kraju poverio i kazao šta mu se događa, što je bio razlog da uprava škole odmah obavesti roditelje i novopazarsku policiju.

Dečak je, navodno, ispričao da je seksualno iskorišćavan u stanu svog trenera. Njega je, prema tim navodima, trener često pozivao u stan da mu navodno objašnjava neke finese iz teorije fudbala i sporta gde je od dečaka tražio da ga seksualno zadovoljava. Dečak je ispričao da se tome protivio, ali je ipak na to pristao sve dok nije uspeo da se otrgne iz trenerovih kandži i nađe drugog trenera. Privedeni trener je od dečaka navodno tražio da o svemu ćuti obećavajući mu blistavu fudbalsku karijeru.

PREGLEDI

Dečak je u petak prebačen u novopazarsku bolnicu. Posle lekarskih pregleda i ispitivanja biće poznato da li ima posledica silovanja i kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

(Espreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media