STRAVIČNA NESREĆA U SRPSKOM GRADU: DEVOJKA na koju je pao RADNIK ima PRELOM LOBANJE i KRITIČNO je! (VIDEO)
Zgrada sa koje je pao radnik, Foto: Youtube

užas

STRAVIČNA NESREĆA U SRPSKOM GRADU: DEVOJKA na koju je pao RADNIK ima PRELOM LOBANJE i KRITIČNO je! (VIDEO)

Očevici kažu da je prizor bio jeziv

Objavljeno: 13:22h

U Kosovskoj Mitrovici se jutros desila stravična nesreća, kad je radnik koji je radio na zgradi pao na devojčicu koja je prolazila pored gradilišta.

Povređeni su i radnik i devojčica, a on je, kako prenose Novosti, prvo pao na betonsku terasu, a potom i na nesrećno dete.

Prema saznanjima "Novosti", radnik je skidao drvenu otplatu na trećem spratu kada je popustila platforma na kojoj je stajao i zajedno sa njom je pao sa visine od 20-ak metara. U tom trenutku prolazila je devojčica na koju je pao deo oplate. Očevici ovog dogadjaja kazu da je prizor bio jeziv.

- Prodavao sam cveće kada sam začuo vrisak radnika za pomoć. Potrčao sam i video čoveka koju je ležao i devojčicu koja je bila bez svesti. Uzeo sam je u naručje i krenuo da trčim prema glavnoj ulici. U tom trenutku naišao je sanitet u koji smo je uneli. Na putu do bolnice ona se osvestila - rekao je za "Novosti" Fatmir Ljatifi.

Devojka iz Kosovske Mitrovice zadobila je teške telesne povrede, odnosno prelom lobanje, i ona će biti transportovana u zdravstvenu ustanovu u Kragujevcu, izjavila je upravnica Bolnice u Kosovskoj Mitrovici Danica Radomirović.

Incident se dogodio oko 8.30 časova u centru severne Kosovske Mitrovice a po saznanjima sa mesta dogadjaja, radnik je skidao drvenu oplatu na trećem spratu četvorospratne zgrade kada je popustila platforma na kojoj je stajao i nakon čega je pao na devojku koja je tu prolazila.

Danica Radomirović je rekla da su oba povredjena pacijenta za sada stabilno.

- Povređeni pacijenti - muškarac srednjih godina i mlađa devojka, dovezeni su u svesnom stanju na prijemno hiruško odeljenje odakle je, nakon ukazane pomoći i dijagnostike, građevinski radnik prebačen na Odeljenje hirurgije. Radi se o lakim telesnim povredama i njegovo stanje se prati i nije životno ugrožen. Kod devojke su dijagnostikovane teške telesne povrede neuro-traume, to jest prelom lobanje i u toku su pripreme za njen transport u zdravstvenu ustanovu u Kragujevcu - rekla je ona.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.