PORODICA U OČAJU I NEVERICI: Otkriven uzrok smrti BARBARINOG BRATA (24) (FOTO)
Zdravstveno stanje mladića prethodnih dana se pogoršalo. Zbog urođenih bolesti i teškog oblika gripa, on je primljen u kikindsku bolnicu na Intezivno odeljenje, gde je i preminuo!, Foto: Printscreen / Facebook

Velika tragedija

PORODICA U OČAJU I NEVERICI: Otkriven uzrok smrti BARBARINOG BRATA (24) (FOTO)

Zdravstveno stanje mladića prethodnih dana se pogoršalo. Zbog urođenih bolesti i teškog oblika gripa, on je primljen u kikindsku bolnicu na Intezivno odeljenje, gde je i preminuo

Objavljeno: 06.03.2019. 17:23h
  • 95

Atila Vitez (24), sin Endrea i Melinde Vitez iz Sente, preminuo je juče u Opštoj bolnici u Kikindi od gripa - tipa AH1N1, poznatijeg kao svinjski grip. Ova stravična vest za porodicu Vitez, koja je nakon Barbarinog nestanka ostala i bez drugog deteta, duboko je potresla javnost.

Tragedija porodice Vitez, koja još uvek traga za nestalom ćerkom, nastavila se gubitkom sina, Barbarinog starijeg brata. Mladić koji je od rođenja bolovao od teške bolesti, višestruke ometenosti u razvoju i epilepsije, preminuo je na Intezivnom odeljenju kikindske bolnice, saznaju mediji.

Zdravstveno stanje mladića prethodnih dana se pogoršalo. Zbog urođenih bolesti i teškog oblika gripa, on je primljen u kikindsku bolnicu na Intezivno odeljenje, gde je i preminuo.

Nemi od bola i tuge, Endre i Melinda Vitez, nisu imali snage da govore. Nakon gubitka ćerke Barbare za kojom tragaju od 25. novembra 2016.godine, usledio je još jedan gubitak deteta. Kratko su prokomentarisali da ne znaju kako će dalje.

Endre Vitez, nesrećni otac, uspeo je da u prisebnom stanju samo kaže da im je sin preminuo u bolnici i da je njegov junak izgubio životnu bitku.

Nakon Barbarinog nestanka, Melinda i Endre Vitez život su nastavili onako kako su morali, ova tragedija prema rečima prijatelja i porodice je nešto najstrašnije što je moglo da im se dogodi.

Sin je živeo sa njima u kući, brinuli su o njemu, imao je svu pažnju, ljubav i negu od roditelja, koji su se nakon Barbarinog nestanka potpuno posvetili Atili.

Od kobnog dana, 25.novembra, kada je Barbara nestala, roditelji ne gube nadu da će se ona pojaviti. I pored intezivne potrage Spasilačkih jedinica, žandarmerije i specijalnog tima iz Mađarske, Barbarino telo do danas nije pronađeno.

Melinda i Endre Vitez ne veruju da se devojčica saplela i pala u reku kako se navodi u istrazi, čak sumnjaju da je oteta, jer se nedavno pojavio Instagram snimak devojčice koja liči na Barbaru, te su roditelji čvrsto uvereni da je reč o njihovoj izgubljenoj ćerki.

Podsetimo, Barabara Vitez tog kobnog petka, nešto posle 22 sata uputila se ka senćanskom mostu koji povezuje Sentu i susedno mesto Čoku kako bi se sa svojim društvom prošetala. Od tada, do danas njeno telo nije pronađeno.

(Espreso.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media