ARKAN JE IMAO ČUDAN RITUAL PRE SVAKOG JELA! Na jednoj slavi se prodrao: SUPA! Tada je počeo ŠOU!
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printskrin / Youtube / Radovan Džeko

hit priča

ARKAN JE IMAO ČUDAN RITUAL PRE SVAKOG JELA! Na jednoj slavi se prodrao: SUPA! Tada je počeo ŠOU!

Vođa Tigrova voleo je dobro da pojede i to onako sve po redu, a domaćinu nije bilo lako da mu ugodi.

Objavljeno:

Željko Ražnatović Arkan, ubijeni komandant Srpske dobrovoljačke garde bio je dobar prijatelj sa kontroverznim biznismenom Nebojšom Tubićem Žabcem.

Žabac je za Balkan Info ispričao kako je vođa Tigrova voleo dobro da pojede i to onako sve po redu. Alkohol nije konzumirao, ali bi pre svakog jela imao običaj da malo rakije prospe na dlan.

On se tom prilikom prisetio slave na koju je otišao zajedno sa njim, a gde im je domaćin bio Mile Ulemek, nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde i stric Milorada Ulemeka Legije, pišu mediji.

- Kad smo Arkan i ja došli kod Mileta Ulemeka na slavu, ja sam u kuću ušao na rukama, to je bio šou! Arkan sedne pored Ulemeka i još kaže Miletovom kumu da ustane da ja sednem tu. Arkan je imao ritual pre svakog jela. Nije pio alkohol, ali zato uzme rakiju, prospe malo na dlan, istrlja ruke i lice i počne da jede. Krene sprdnja, ja pričam viceve, a Arkan već završio sa predjelom i vojnički se prodere: Supa! Ljudi trče sa supom.

- Ja i dalje pričam nešto, Arkan već završio i viče: Sarma! Ovi trče donose. Posle vikne: Meso! Ovi opet trče donose pečenje. Ja tek zgrabio jedno parče, on viče: Slatko! Stižu torte i kolači, Arkan isekao sebi veliko parče i jede. Odjednom kaže: Idemo! Ja mu kažem, čekaj čoveče, nisam ništa jeo. On će meni: Samo ti pričaj viceve i ustaje. Ja šta ću, uzmem u ruku ono parče i krećem. Mile se dere: E niste mi ni trebali dolaziti kad se tako ponašate! Ovaj pravi cirkus ulazi mi u kuću na rukama, ovaj komanduje ko u vojsci, strašno! Gosti mislim da su ostali da sede u čudu na slavi misleći: Šta je ovo, je*ote! - ispričao je Žabac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.